Halkın Polisi 199.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,381
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
199.Bölüm
İstanbula gökten ceset yağıyor
Amerikan astronatları görev için bindikleri uçaka örgüt saldırıyor keskin nişancı korsanlar amerika uzay gemisini kaçırırıp rusları uzayda öldürüyorlar ve dünyaya atıyorlar cesetleri ama birisi saman yolu galaksisinden çıkıp başka bir gezegene düşer bide rusların baş düşmanı olan gezegene Karadelikte türkiyenin ada olduğu zamana Altın gezegenine ne gök yüzünden yanan insan bu uzaydan düşmüş hemde rus astronotu bu yok artık uzaydan cesetmi düştü buda ne rıza baba uzaydan ceset düştü yonca vaybe uzay korsanlarını nerden buldun her zaman Bunlarla uğraşırken örgüt bağımlılar derneğini ziyarete gelcek olan sağlık bakanı büroklatlarından ve o buket yunan büyük elçisinin oğlu tarafından kaçırılacak kuvvet lideri ailesinin intikamı için çok sert müdahale yapar gaz bombaları gözlerini çıkartır numaraları bile yoktur yüzlerini bile saklamışlar
ne Tomamı bu protesto nerden çıktı molotof kokteyli saldırı çocul şube binası basılmış
Vali dikkat uzak durun kim yaptı çözücez polis her zaman polise kıyak geçer bir dakika hande aylin eyvah onun ailesi terör örgütü öldürmüş okulda öğretmenlermiş okulu istiklal marşı sırasında istiklal marşını okutan öğretmene saldırı olur ikisinide yakar öğrencilerden birisi canlı bombaymış adı kara sevda neden yaptığıbilinmiyor onun arkadaşları o saldırıda şehit olmuş öğrencilerden hepsi yardım etmiş biri kaçmış Yılan adında birisi
Unutmayın bir çocuğun gözü gider ateş etmeyin sakın çocukları toplayın hepsi ağır yaralı başka ve herkes yetişir hastahaneye yetiştirirler o çevik kuvvetin müdüründen koruyacaksınız
Rıza dünyanın kötü adamlarını yakalasan bir çocuğun gözü kadar kıymeti varmı yok
sokaklar temizlenmez o sokaktaki kötüler döner bulaşır seni bulur kaybedilen bir göz sönen hayatlar geri gelmez Ali ozan müdür orkidelere koşarken kır çiçeklerini ezdiklerini farkına varmazlar vali bu sözler üstü üstüne vaybe internetten rıza müdürün sözü, Ekip bu olayları çözmeye çalışırken. Ne bir astronotları kayıptır rusların Kgb bunun intikamı için Türkiye'deki çocukların rüyasına girer ve bir anda bilgisayardaki mesajı gören tunç Üniversitede psikoji bölümünde Tunçun eski sevgilisi Tuğçe çıkar Belediye otobüsünde canlı bomba var sakın binme hemen handeyi arar Tuğçenin bindiği otobüste canlı bomba var Hemen otobüs iett yle bağlantısını kurar ama pararel örgüte yardım eden polis Üniversiteyi yakın emrini verir ve metrobüs durağına giren otobüs ikisi birden patlar büyük bir katliama sebep olur bu Tuğçenin babasını ararlar başınız sağolsun diye
Hande sızdı bir yerden bence Pizzacıdaydınız bir bakmak lazım böcek olabilir ama telefondaki uygulamadan ve Tp programıyla otobüsler yönünden çıkıyor böcek yok telefon ve telefonuda dinliyorlar kamerayı konuştunuz evet görüntünüz
Başınız ciddi tehlikede üniversiteyi yakmaya giden bir çocuka görev doğal gaz hattına bomba
Bide Kargo paketi şeklinde gelmiş ve bağlanmış ateşe verip elektrik kablosunuda kesmiş ama mutfakta Rıza baba ve ekibi üniversitede Diyarbakırlı kızın tecavüze uğrayıp hemde yurtta bide diğer kızda pizzacıda tecavüze uğrar ama ikiside ölür ve elektrik direğinde yanmıştır birtek kafası bulunmuştur insanın karnını yarıp karnıyarık yapçakmış ve pizzanın içine koyucaklarmış ve polisler anlamasın diye cansız mankenlerin içine koyuyordur
Çıkan yangında Tunç alevlerin içinde kalır Tunça beyzbol sopasıyla saldırıp ve keskin nişancı tuncu vurur ve ateşin içine düşer Hande ateşlerin arasına dalar mesutta vardır bu örgüt uçtu hem kundaklama hemde bombalı saldırı isteme olucak ama Rıza babanın komşusunun evini bombayla patlatırlar Ve yunan konsolosluğuna yapılan kundaklamada büyükelçinin oğlu ölür ve sevgilisi kaçırılır
Yonca bu kadardır işte uzay korsanları ve terör örgütü olduğu sürece yaklaşamazlar asla
Ve bombayı patlatır Yonca kara sami karanın bile haberi yokten
İsteme sırasında eve füze atarlar ve mahalle yanıyor resmen. Hakanın aldığı yüzüklerdeki bomba açılınca patlar
Ve bide ateş altındadır isteme merasimi.
199.bölümün sonu
@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @vadikızı @eskici @MayısKralı @destere @beyazsoy @emree-29
@ömer karataş @gözlemci
Uyarı Gök anlamı uzay yani uzaydan dünyaya ölü insanlar düşüyor dinle ilgisi yok

Son düzenleme:
Yeni gördüm cnm çok karısık olmus yüzüğe bilebomba koymuşsun :F uzaydan düşen insanlar ilgi çekici ama evet :F
neden acaba kimse yorum atmadı sadece beğenip geçtiler onu yapan yonca kara üniversitede yangın ve patlama mesut tunç hande yanan üniversitenin içine daldı ve bide bomba vardı doğal gazında örgüt koydu Tuğçenin babası Diyarbakırlı @Çiğdem- @destere @destere Türkçe çeviri

neden acaba kimse yorum atmadı sadece beğenip geçtiler onu yapan yonca kara üniversitede yangın ve patlama mesut tunç hande yanan üniversitenin içine daldı ve bide bomba vardı doğal gazında örgüt koydu Tuğçenin babası Diyarbakırlı @Çiğdem- @destere @destere Türkçe çeviri
@eskici @destere yorum yapın ayoll uzaydan insanlar düşüyor dünyaya kafanıza düşer inş hahaha :F

@eskici @destere yorum yapın ayoll uzaydan insanlar düşüyor dünyaya kafanıza düşer inş hahaha :F
@desterenin istediği fuhuşta onu yapamam yasak yeni kuralda hemen yakalatmam gerekicek uzaması güzel çirkine dönmesi lazım derin rus mafyası @destere işlemek isterimde fuhuş konusunu ama forumun rtürkün kuralları sorun

Son düzenleme:
Halkın Polisi 200.Bölüm fragmanı
Ceyda hakanın eski sevgilisidir Ankara organizede komiser Hakanla aylinin istemesi olamıyor Bu işin altındaki kişi üniversitedeki yangın ve patlamadan kurtulan Mesut ve Tunç Hande ağır yaralıdır kalbi çalışmıyordur Handeye suni tennefüs yapar Tunç ve Hande hayati tehlikeden çıkar ve hastahanede gözetim altında durur Üniversiteye yapılan kundaklama ve patlama görgü tanıklarının söylediğine bombalı eylemmiş
Tunçla hande çıkar ve dudaktan öpüşürler şanş öpücüğü olarak ama Tuncun eski sevgilisi görür çok delidir Adı Ceyda ışınoğlu Hakanında eski sevgilisi Ceyda Alimoğlu komiser Polis okulunda arkadaşlarıyla plan yapar Aylin Ceyda Alimoğlunun deli olduğunu öğrenir
Yonca tırla uyuşturucu çıkarıcakten Rıza müdürün ekibi ve Ali ozan müdür beraber baskın yaparlar amatemde uyuşturucu satan Ferhat bide şu herkes aynı rüyayı görmeye başllar diyarbakırda diarın ölmesi ailesinden dayısı amcası babası Diyarbakır Şirvanda karakolu patlatır miras davası için oğlu babasını öldürmek ister kolejin yanındaki Tüp fabrikasında kargo kamyonuyla gelen kargo paketinin içinde bomba vardır ama kolejdeki pastayada bomba konulmuştur.
Ali ozan müdür memleket delirdi uzaydan önümüze kelle düşecek yakında Rıza baba ne oldu gökten ceset önümüze düştü rus astronotuymuş ve saldıran Amerika uzay gemisi ama astronotların kafası Ali ozan müdürün önüne düşecekten tomanın üstüne düşer ve yana yana geldiği için atmosferden Taksimde yangın polis yanıyor kellelerden kafa kesme nedir
Bir kafa düşmemişti
Hüsnü olay yeri uzay yok artık yani istanbula düşmesi şanş birde atmosfere sürtünerek
sami yakalanıyor ve adamlarıda Yonca bunun intikamı için fuhuş çetesiyle birleşiyor ilk önce ama Aylin Ceyda Alimoğluna aslan kesilir Handede Ceyda ışınoğluna bir anda bir yunan büyükelçisini öldürtüp Yunan askeri intikam için internet yoluyla dernek kurar ve ilk saldırıda Leyla müdür yardımcısı taksim asyaiş şubenin ve Asayiş özel ekibin müdürü ışılay emniyetin büfesine tabut gelir Buraya kadar aylin ve bide handenin uğradığı kırtasiyede pastel boyanın içinde oyuncak bebek kafası vardır ve bide
Halkın Polisi 200.Bölümüyle Çarşamba günü favoriforumumda
@sürgünüm memleket gerçekten delirdi benim taktiğimi kullanmış aşk ve mavi forumdan okudum benim seyrettiğim diziyi benim taktiğimle geçmek biraz garip
@Çiğdem- @Harunnn60 acaba benim senaryoma baktılarmı gökten ceset düşürdüm

Tunç baya baya kötü olmuş ama fragmanda suni teneffüs ile düzelior demişsin o naısl oluyor o kadar kolay mı :)
Bölümün diğer kısmı iyi takıldığım yer burası