MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

niye şaşırdınki? @eskici ilk defa düzgün bir şarkıcıyla katılmış şansı çok yüksek, eğer jüriler bir kıllık yapmazsa kesin finalde :))

aynur aydını pas geçeydin :) ben mecburiyetten açtım baktım olmuyor yarıda kesip diğer şarkıya geçtim :)
hahahah finalde @eskici ve @vadikızı olucak zaten eğer hakları yenmezse biz sunucu ve başkan olarak desteklerimizi sunalım bu 2 yaırşmacıya :A :A :A

@Bully işi sıkı tutup klibinde @denizz19'u oynatmış ama yemezler. :A

Bazı kişiler ilk haftadan en büyük kozlarını kullanmışlar. 3-4 şarkı özellikle çok iyiydi. :)
@denizz19'un reytinginden yararlanıp iyi bir açılış yapalım dedik ama klibi görünce sana attığı laflar aklına geldi ve düşük verdin dimi.ss

@denizz19'un reytinginden yararlanıp iyi bir açılış yapalım dedik ama klibi görünce sana attığı laflar aklına geldi ve düşük verdin dimi.ss
Ben sadece bu oyunun bir piyonuyum anlamıyor musun bu Ozan sana gıcık oluyor ama sana direk söyleyemediğinden benim gibi Nev-İ şahsına münhasır bir insanın üzerinden döndürüyor oyununu :A

@destere Fettah Can hayranı olduğunu bilmiyordum :A
@destere bence trollüyorsun gerçekten Fettah Canı bu kadar seviyor musun.:F

siz şarkıyı dinlemediniz sanırım ezbere konuşuyorsunuz ..:))
ben dün akşam sırayla dinliyorum şarkıları , çoğunu sonuna kadar dinleyemedim ama fettah canın şarkısını üstüste 5 kez dinlemişim gerçekten çok başarılı hiç tahmin etmezdim böyle bişey ama anında şarkı beni etkisine aldı ..

candan erçetinin sarı pantolonuna biraz puan verdim @OzaN :) şarkıyı değerlendirmeye fırsatım olmadı :))

ben dün akşam sırayla dinliyorum şarkıları , çoğunu sonuna kadar dinleyemedim ama fettah canın şarkısını üstüste 5 kez dinlemişim gerçekten çok başarılı hiç tahmin etmezdim böyle bişey ama anında şarkı beni etkisine aldı ..

Ya bi git normal Fettah Şarkısı işte.:F Kız güzel sen ona bakmışsındır.:F

Ben tam puan verdim zaten Fettah Can sevdiğim bir sanatçıdır :A

Ama senin ciddi olup olmadığını oyların açıklandığında öğreneceğiz artık :A

Ya hadi yeme bizi sanki senin neye oy verdiğini bilmiyoruz :A Gördün kızı tabi dibin düştü o yüzden izlemişsin 5 kere arka arkaya klibi işte :A

v201204261907580905089.flv.jpg

@MasacRE- de yakında döner juri olarak aranıza bir kaç kel kafalı adamla çıkmış :F

Sen böyle konuşmaya devam ettikçe ben işi inada bindirecem yarışmada kalmak için elimden gelen her şeyi yapıcam :A

Son düzenleme: