Yok 1 ay iyidir 15-20 olursa rahat kazanirim 1 ay olursa belki beni gecme sanslari olurSana kaç lazım 15 20 falan
Dirilis'i tuttran var mi cok msrak ediyorumSonuçlar ilk mesaja eklendi.
@sokak sanati @Bully @eskici @vadikızı @Çiğdem- @mrt-06 @hasancrtk16 @Aserat
Total oranını bir tek vadikızı tutturmuşDirilis'i tuttran var mi cok msrak ediyorum
Aldığımız puanlar ne işe yarıyor derken bonus puanları diyorsan o aldığın 90 puanın içinde 30 puan bonus eklenmiş şekli zaten.@denizz19 aldığımız puanlar ne işimize yarıyor , ayrıca benim puan sabit hiç ekleme yapmıyorsunuz.
Şimdi benim puan 44 gözüküyor , tahminlerden aldığım puan bunun üzerine eklenmiyor muAldığımız puanlar ne işe yarıyor derken bonus puanları diyorsan o aldığın 90 puanın içinde 30 puan bonus eklenmiş şekli zaten.
Her tahmin başına 5 puan alıyorsun Ve benim belirttiğim tahminleri de doğru tutturursan her tutturduğun tahmin kadar +10 ekliyorum.Şimdi benim puan 44 gözüküyor , tahminlerden aldığım puan bunun üzerine eklenmiyor mu
İyi bari fazla sorun yok o zaman Dirilis yakti hepimiziTotal oranını bir tek vadikızı tutturmuş
@xemrexxx bana büyü yapıyor kesin, net. 😱 Abiniz star bebeğim bu büyüler geçici.Sonuçlar ilk mesaja eklendi.
@sokak sanati @Bully @eskici @vadikızı @Çiğdem- @mrt-06 @hasancrtk16 @Aserat
Geçen haftanın reytinglerini inceleyerek bir rota çiz kendine@xemrexxx bana büyü yapıyor kesin, net. 😱 Abiniz star bebeğim bu büyüler geçici.
Tam öğretmen gibi konuştun fark ettin mi.Geçen haftanın reytinglerini inceleyerek bir rota çiz kendine
Şiir gibi adamımTam öğretmen gibi konuştun fark ettin mi.
Bence de ayrıca bal gibi bir adamsın.Şiir gibi adamım
Hakiki süzme balBence de ayrıca bal gibi bir adamsın.