Ilgi çekici karakterDeli usta Haçaturyan mıdır nedir yine bi şeyler zırvalıyor. Ama değişik karakter olmuş hoşuma gitti.
Ilgi çekici karakterDeli usta Haçaturyan mıdır nedir yine bi şeyler zırvalıyor. Ama değişik karakter olmuş hoşuma gitti.
Bol heyecan gerilim olur haftayada.Aliyar olayı çözdü ordaki mevzu da patlak verecek gibi.
Toktamış olduğunu da anladı Ertuğrul. Çok zeki resmediliyor bu sezon.Bol heyecan gerilim olur haftayada.
Saşırdım Okana inat izliyorsun sende demekBen de izliyorum 15-20 dakikadır Ayy o altın arama sahnesi ne saçmaydı altının da kokusu mu olurmuş canım hele de suyun içinde
Kekliğin kekliği öldürmesi sahnesi güzeldi. Ne zehirmiş kekliği bile çıldırtmış
Simon bir Noyan değilsin
Bu sezonun en iyi bölümlerinden oluyorSimon çıldırıyor.
Yok Okan'la ilgisi Yok zaten Okan'ı da pek sevmem can sıkıntısına açtım İşte biraz bakıyorum bakalım ama şansıma da olay Yok hiç sıkıcı gidiyor .ssSaşırdım Okana inat izliyorsun sende demek
Çok hareketli sürekli bir şeyler oluyor bölümde. Müthiş bölüm cidden.Bu sezonun en iyi bölümlerinden oluyor
Total sahneler olacaktir mersk etmeYok Okan'la ilgisi Yok zaten Okan'ı da pek sevmem can sıkıntısına açtım İşte biraz bakıyorum bakalım ama şansıma da olay Yok hiç sıkıcı gidiyor .ss
En totali keklik sahnesiydi bi de onu düz ovada avlarlarsa tamamdır şaka bir yana şu an konuşan kadını severim ben kara ekmekte de vardıTotal sahneler olacaktir mersk etme