MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

şarkıcının hakkını veren yarışmacılara saygımız var şarkıcıyı rezil edip çizgi filmlerle gelenlere beddualarımızı yolluyoruz burdan! ilk bedduamı @sokak sanati na yollayayım :)

shakira bu şarkıyla bile etki alanına alabiliyorsa saygıdeğer jürileri:) bundan sonra waka waka , loca loca , soca soca götürür bu işi :))

şarkıcının hakkını veren yarışmacılara saygımız var şarkıcıyı rezil edip çizgi filmlerle gelenlere beddualarımızı yolluyoruz burdan! ilk bedduamı @sokak sanati na yollayayım :)

shakira bu şarkıyla bile etki alanına alabiliyorsa saygıdeğer jürileri:) bundan sonra waka waka , loca loca , soca soca götürür bu işi :))
Teşekkürler desterecim. :D
Benimde kıymetimi anlayacaksın bir gün. :A

Çizgi mizgi ama kadın yani gidip Gökhan Türkmeni mi yada Ferdiyi mi izlemek istersin.:A

@destere benim şarkıyı beğenmiyordun ama iyice oğlanlara kaldın benimkiler anime falan ama kadın yani hemde hatları baya belirgin kadınlar.:A
O zaman iyi,Gökhan Tepe'nin bütün şarkılarında en az bir kız var:F
harbiden ortalık parlak kaynıyor niye bu sefer öyle hatalı seçimler yapıldı anlamadım mecburen kliplerde boncuk bulmaya çalışıyoruz :)

Teşekkürler desterecim. :D
Benimde kıymetimi anlayacaksın bir gün. :A
@dosimosi ye yolladığım şarkıyı sanada göndereyim :))

katilanlarin yarisindan coguyla muhabettim var ama :A
ben sanatcilara sarkilara bakiyorum genelde. anlasamadigim bur uye var ismi lazim degil ama benden dusuk almayacak :A
Shakirayi begeniyorum. bu hafta bilmiyorum nasil olur ama ileriki zamanlarda oyum yukselir.
bende durum farklı:) katılanlardan nefret etsem dahi şarkıcıya yüksek puan vermekten çekinmem mesela lady gaga @Harunnn60 un shakira ile yarışması shakiraya olan sevgimi köreltemiyor :))

O sarkiyi bende dusundum ama okadar gaddar olamadim.
sana karsi azicik positiflik vardiysada gitti artik :A
işte aramızdaki fark! benim içimle dışım bir ne düşünürsem söylüyorum allahtan hep güzel şeyler düşündüğüm için başım belaya girmiyor :)) ama sen öylemisin için fesat yukarda kendin itiraf etmişsin:) ama dışa yansıtmıyorsun :)

Son düzenleme:
harbiden ortalık parlak kaynıyor niye bu sefer öyle hatalı seçimler yapıldı anlamadım mecburen kliplerde boncuk bulmaya çalışıyoruz :)

@dosimosi ye yolladığım şarkıyı sanada göndereyim :))

bende durum farklı:) katılanlardan nefret etsem dahi şarkıcıya yüksek puan vermekten çekinmem mesela lady gaga @Harunnn60 un shakira ile yarışması shakiraya olan sevgimi köreltemiyor :))

işte aramızdaki fark! benim içimle dışım bir ne düşünürsem söylüyorum allahtan hep güzel şeyler düşündüğüm için başım belaya girmiyor :)) ama sen öylemisin için fesat yukarda kendin itiraf etmişsin:) ama dışa yansıtmıyorsun :)
bunak destere , haruna yazdigima iyi bak iyi oku. gözluk vereyimde gözun görsun. bende sevmedigim kisilere yuksek veriyom dedim sarkicidan dolayi

@destere basin belaya girmiyor iyi ama kalbinin F****** olmasindan dolayi nelere talip oldugunu itiraf ettin. evde kal hep emi :ppp:

haha sana dedim bunak.
allahtan tiz vakitte senden alıntı yapmışımda kime bunak dediğin kayıtlara geçmiş :) sonrki düzeltmen işe yaramaz :)
@Harunnn60 senden bir açıklama bekliyor yoksa affetmez kolay kolay :)

hahah güzel şarkı @Harunn60 ayy ama @destere yi yoldan çıkardığın için puanınına eksi olarak yansıyacak bu durum :A :A :A

@destere :ppp::ppp::ppp:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

allahtan tiz vakitte senden alıntı yapmışımda kime bunak dediğin kayıtlara geçmiş :) sonrki düzeltmen işe yaramaz :)
@Harunnn60 senden bir açıklama bekliyior yoksa affetmez kolay kolay :)
Bunaki sana dedigimi ikimizde biliyoruz. ilk kez söylemiyorum sana :)
@Harunnn60 onu sevdigimi biliyor. kendiside demisti. git F**** baska yerde yap.

Son düzenleme:
Screenshot_2016-11-16-14-52-33.png

@Çiğdem- bu ekibi kaybetme. Bu arada farkettin mi Ariana dedim 3 günde sayfa sayısı 2 katına çıktı. Ariana olmasa hala 20. sayfada 500 mesaj ile geçinecektin.:A

Ekli dosyayı görüntüle 52620

@Çiğdem- bu ekibi kaybetme. Bu arada farkettin mi Ariana dedim 3 günde sayfa sayısı 2 katına çıktı. Ariana olmasa hala 20. sayfada 500 mesaj ile geçinecektin.:A
hhahaha yarışmacı olsun juri olsun tabikide ayrı ayrı kıymetinizi biliyorum :A :A :A

Seni boşunamı dil döküp yarışmaya kattım zaten :A :A :A

juri başkanımızda geceleri @MEnes @Doğu @MasacRE- falan toplayıp kahveye çeviriyorlar burayı başkanımızında hakkını verelim :F :F :F

hhahaha yarışmacı olsun juri olsun tabikide ayrı ayrı kıymetinizi biliyorum :A :A :A

juri başkanımızda geceleri @MEnes @Doğu @MasacRE- falan toplayıp kahveye çeviriyorlar burayı başkanımızında hakkını verelim :F :F :F

Herkesten çok ben ve @dosimosi 'ye değer vermen lazım.:A Biz olmasak kafadan 350 mesaj yok say. Bu da 18 sayfa ediyor galiba. Düşün taşın artık nasıl bir şike yapacaksan yap bana.:A Eskiden @denizz19 çok konuşurdu galiba yeni yarışmacısına ısınamadı pek.:A

gözun göruyor demi liste basinda kim var ve attigi farki? bana niye @sokak sanati na dil döktugun gibi yapmadinda tam tersi veto verdin. bak sinirim yine kabarmaya basladi. yakinda gidecem. cok fazla gözume sokmaya basladin bazi seyleri 😡

gözun göruyor demi liste basinda kim var ve attigi farki? bana niye @sokak sanati na dil döktugun gibi yapmadinda tam tersi veto verdin. bak sinirim yine kabarmaya basladi. yakinda gidecem. cok fazla gözume sokmaya basladin bazi seyleri 😡
Herkesten çok ben ve @dosimosi 'ye değer vermen lazım.:A Biz olmasak kafadan 350 mesaj yok say. Bu da 18 sayfa ediyor galiba. Düşün taşın artık nasıl bir şike yapacaksan yap bana.:A Eskiden @denizz19 çok konuşurdu galiba yeni yarışmacısına ısınamadı pek.:A
hahah kız sanada dil döktüm yarışmacı olmanı istedimya kendin çekildin veto yemedin sen kendin çekildin :A :A :A

@sokak sanati ilk 10 hafta tutalım ozaman seni :A :A :A

juri baskanin ne dun ne nede önceki gun bakti. geceleride burayi senlendiren benim. gözluk istiyon belli. dur takayim

Bırak başkanı biz kimse için değil sıva ruhunun gereğini yapıyoruz. :A Biri tarafından toplanmaya ihtiyacımız yok yani. :A Başkancılığı sevmem gözümde makamın önemi yoktur. :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan