Sizin sonunuzu @sokak sanati getirecekmis gizli planlar yapiyormus bu arada da sizin yaninizda gibi görünüyor tabidaha o asamada degiliz önce kendimizi savunma asamasindayiz sonumuz gelmesin diye. sonra diger asamaya gececez.
Sizin sonunuzu @sokak sanati getirecekmis gizli planlar yapiyormus bu arada da sizin yaninizda gibi görünüyor tabidaha o asamada degiliz önce kendimizi savunma asamasindayiz sonumuz gelmesin diye. sonra diger asamaya gececez.
Hayat bizi espriden de soguttu ama biraz isininca yaparim yine
Sizin sonunuzu @sokak sanati getirecekmis gizli planlar yapiyormus bu arada da sizin yaninizda gibi görünüyor tabi
Abla yapma böyle esprilerhangi hayatmış buu Aşk laftan anlamazdaki Muratın Hayatımı
Benim oldugun yerde baskan olamazYalanını yiyim başkan benim la
Seninle reyting tahminleri yarismasi icin ittifak yapmamiz lazim sonuclar cok gec aciklanmaya basladi yarismanin sunucusu @denizz19 @xemrexxx i altina almaktan sonuc aciklayamiyor cocugu altina alip ne yapiyor onu da anlamis degilim yani@dosimosi benim ile ittifak içerisinde bir üyemiz. Aramızı bozma aramıza katıl.
O grubu ben kurdum la başkan benim
haklisin sensiz yapamaz. anlasmayi fes ettim zaten. ökuz öldu ortaklik bitti @DarkLeqenD . ayran ictik ayri dustuk.O benden habersiz baska is yapamaz
Benden izin aldin ve grup kurdun bana da esprilerinin izindeyiz baskanim dedigin günleri ne cabuk unuttunO grubu ben kurdum la başkan benim
tedbirimizi ona göre aliriz bizde. onun benim gucume ihtiyaci var.simdilik beni bitirme planlarini yapmaz sanmam. benimle birlikte kendiside biter cunkuSizin sonunuzu @sokak sanati getirecekmis gizli planlar yapiyormus bu arada da sizin yaninizda gibi görünüyor tabi
ıslak iftira ne fitne fücur bir adamsın lan senBenden izin aldin ve grup kurdun bana da esprilerinin izindeyiz baskanim dedigin günleri ne cabuk unuttun
Aliskin degilim ben böyle seylerene var bee ne güzel espiri işteee
Anlasilan herkes birbirinin kuyusunu kaziyortedbirimizi ona göre aliriz bizde. onun benim gucume ihtiyaci var.simdilik beni bitirme planlarini yapmaz sanmam. benimle birlikte kendiside biter cunku
Eee espri yapmaktan baska islerimizde varıslak iftira ne fitne fücur bir adamsın lan sen
Deniz'in bu mesajina gönderme yaptimAltına alma kısmını hiç anlamadım nece dedin yine sen.
Ayrica dilimiz eskicicedir nasil anlamazsinEmreyi altıma çekmişim
Arkamdan kulis çevirirsen gruptan atarım seniAnlasilan herkes birbirinin kuyusunu kaziyor
Eee espri yapmaktan baska islerimizde var
sapık 😱 @Çiğdem- vur oklavanı şuna.ss
hahaha çocuk senin bu mesajından sonra avatarını değiştirmek zorunda kalmış bir kavuklu herif koymuş dikkat ettimde şimdiEmreyi altıma çekmişim