bu sahneyi kızlar babalarının yanlarında nasıl oturup izleyebiliyorlar acaba babam benim bacaklarımı kırardı vlla kanal değiştirmezsem
oh oh kırsın helal olsun amcamabu sahneyi kızlar babalarının yanlarında nasıl oturup izleyebiliyorlar acaba babam benim bacaklarımı kırardı vlla kanal değiştirmezsem
Sen şimdi bize ne demek istedin.
Kız ben seni arkadan görünmen için heveslendirdim. Olmayacak duaya amin denmez o kadar yükselemezsin.allah allah önce heveslendir
aaa ne saçmalıyorsun sen yine murat kim bilmiyorum bile hahaha
Abiye Kuzu'ya döndün sende bir günde kaç diziyi aynı anda takip ediyorsun la.
Snn memeli oğlan iste kacakta tatli küçük yalancilarda oynayanaaa ne saçmalıyorsun sen yine murat kim bilmiyorum bile hahaha
Yuksek sosyete özetsizmis milli maci izlerken başini kacirdim Ala izliyomAbiye Kuzu'ya döndün sende bir günde kaç diziyi aynı anda takip ediyorsun la.
Maç varken özetsiz başlamak. 😱 @denizz19 Fikriye Star'a büyü mü yaptı acaba.Snn memeli oğlan iste kacakta tatli küçük yalancilarda oynayan
Yusuf k sosyete özetsizmis milli maci izlerken başini kacirdim Ala izliyom
Saf bir diziymiş Biz 1 saat özet verdikMaç varken özetsiz başlamak. 😱 @denizz19 Fikriye Star'a büyü mü yaptı acaba.
Aslında biz vermesek de olurduk bizim dışımızda o diziyi izleyenlerin %98'i kadındır net.Saf bir diziymiş Biz 1 saat özet verdik
Vardır vardırAslında biz vermesek de olurduk bizim dışımızda o diziyi izleyenlerin %98'i kadındır net.
Var işte %2. Gerçi şuan abim de izliyor ben Unutma Beni izlerken ulan şu koca karı dizisini niye izliyorsun diye bana kızardı.Vardır vardır
Ne olmuş benim evde bir yakınım Karagül izliyordu bizleVar işte %2. Gerçi şuan abim de izliyor ben Unutma Beni izlerken ulan şu koca karı dizisini niye izliyorsun diye bana kızardı.
Snn memeli oğlan iste kacakta tatli küçük yalancilarda oynayan
Yuksek sosyete özetsizmis milli maci izlerken başini kacirdim Ala izliyom
Maç varken özetsiz başlamak. 😱 @denizz19 Fikriye Star'a büyü mü yaptı acaba.
Saf bir diziymiş Biz 1 saat özet verdik
hahahah ayy ohaa yani reytingler yükseliyordiye her bölüm banyodamı çekiyor bunlar sahneleri sohbet edelim dur banyoyay gidip orda edelim reytingler daha yüksek oluyormuş orada diye yakında yemekleride banyoda yerler duş altında
Vıcık vıcık salt komedi yerine böyle hafif dram ağırlıklı daha iyi.Dramı kessinler çok dram ilerliyorlar. Aslı-Doruk anlatsınlar birazda.
Sen hiç duşa girmiyor musun? Hayatın içinden bir olay sanki uzaya çıkıyorlar.hahahah ayy ohaa yani reytingler yükseliyordiye her bölüm banyodamı çekiyor bunlar sahneleri sohbet edelim dur banyoyay gidip orda edelim reytingler daha yüksek oluyormuş orada diye yakında yemekleride banyoda yerler duş altında
@xemrexxx