hahahaa aa evet o sahneden sonra bu bölümü izlemek istedim bende :A belki haftayada bakabilirim bu tunç ne olacak merak ediyorum en son kendisini yakıyordu :A :A :A
Tunçun annesi ceza evinde öldü düğünde bomba patladığında böyle bişey olmadı
Sünnet töreninde silahlı saldırı Haydarpaşa daki bıçaklı saldırı keşke buketin babası mesutu Erzurum a sürmeseydi evlenicekti
Ece var ondada korkudan tunç istemedi seyranı korkuttular yaren uyuşturucu satıcısı çıktı esma öldürüldü terör örgütü tarafından bence yüzde yüz mesut evlenirse melekte toparlayabilir belki tek kişi toparlayabilir Tuncu görücü usulü handeyi görse tunç ikiside birbirlerine aşık olur

Rıza Babayı geçemezler ayoll :A :A :A
Şu ankara atv ve trt dizileri hariç kanal d ve show tv de bomba kullanılmasını yasakladı tunçun hastahaneyi yakması ohalden dolayı dosyayı terörden açarlar bunu radyodan dinledim üniversiteye giderken belediye otobüsünü yakan madde bağımlısı birisi ohalden gerçekte böyle oluyor şöyle bir sorun

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halkın dizisi Arka Sokaklar 11. sezonunda da liderliğe oynamayı başarıyorsa diğer dizilerin örnek alması lazım. Helal olsun dalga geçiliyor ama adamlar yapıyor :A

Güldür Güldür Show geçen sezonki performasından epey uzakta ama reytinglerde fena değil. Kösem'in gelmesiyle AB'de tökezleyebilir.

Aşk ve Mavi tam bir Karagül, tam bir Asmalı Konak :A Emrah yerine ben oynasam örgü ören teyzeler ve emekli ihtiyar tayfasını temsil eden Total grubunda aynı reytingleri alırdı herhalde :D

Kiralık Aşk bu reytinglerle sezon sonunu göremez. Geçtiğimiz sezon ile alakası olmayan bir dizi olmuş ve ilk sezondaki tesadüf başarıyı sürdüremediler.

Bana Sevmeyi Anlat AB'de ilk 10'da kaldıkça devam eder ama çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

Halkın dizisi Arka Sokaklar 11. sezonunda da liderliğe oynamayı başarıyorsa diğer dizilerin örnek alması lazım. Helal olsun dalga geçiliyor ama adamlar yapıyor :A

Güldür Güldür Show geçen sezonki performasından epey uzakta ama reytinglerde fena değil. Kösem'in gelmesiyle AB'de tökezleyebilir.

Aşk ve Mavi tam bir Karagül, tam bir Asmalı Konak :A Emrah yerine ben oynasam örgü ören teyzeler ve emekli ihtiyar tayfasını temsil eden Total grubunda aynı reytingleri alırdı herhalde :D

Kiralık Aşk bu reytinglerle sezon sonunu göremez. Geçtiğimiz sezon ile alakası olmayan bir dizi olmuş ve ilk sezondaki tesadüf başarıyı sürdüremediler.

Bana Sevmeyi Anlat AB'de ilk 10'da kaldıkça devam eder ama çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
Karagül'ün eline su dökemez kalitede ama fena da sayılmaz :A Sen başrol olsan o dizi izlenmez bence :F

Güldür Güldür zirvede yer almış nasl fena değil saçmaladın yine :A

Bana Sevmeyi Anlat Pazartesiye geliyor önümüzdeki hafta hiçbir şeyden haberin yok ki :F

Karagül'ün eline su dökemez kalitede ama fena da sayılmaz :A Sen başrol olsan o dizi izlenmez bence :F

Güldür Güldür zirvede yer almış nasl fena değil saçmaladın yine :A

Bana Sevmeyi Anlat Pazartesiye geliyor önümüzdeki hafta hiçbir şeyden haberin yok ki :F
Aşk ve Mavi'nin başrolünde parlak biri olsaydı tamam derdim de karta kaçmış Emrah var yani kimi koysak izlenir :A

Güldür Güldür geçen sezon 7-8 alıyordu diye biliyorum 5'e düşmüş Kösem gelince daha da düşer o yüzden fena değil :D

Bana Sevmeyi Anlat Pazartesiye gelince Kırgınlardan çalıp ilk 10'a girecek :D

Aşk ve Mavi'nin başrolünde parlak biri olsaydı tamam derdim de karta kaçmış Emrah var yani kimi koysak izlenir :A

Güldür Güldür geçen sezon 7-8 alıyordu diye biliyorum 5'e düşmüş Kösem gelince daha da düşer o yüzden fena değil :D

Bana Sevmeyi Anlat Pazartesiye gelince Kırgınlardan çalıp ilk 10'a girecek :D
Totalde 3 alan dizi bizden hiçbir şey çalamaz kaldı ki bu dizinin AB kitlesi daha çoktu yani İçerde düşünsün :A Kösem darbe vurursa Kiralık Aşka vurur :A

Arka Sokaklar zirveyi bırakmamış helal olsun. Güldür Güldür Show oldukça başarılı devam ediyor, tebrikler. :)

Aşk ve Mavi yeni Yılanların öcü olacak gibi. Yılanların Öcü de TOTAL 6 reyting AB 1.90 reyting almışlığı var. :F @denizz19

Bu arada demin Cumartesi Sürprizi'nde "ekranların en reytingli kadınları" diye anons edip Meryem Uzerli'yi gösterdiler, @xemrexxx gerçek bize nasıl sızdın. :A

O Ses Türkiye Cuma günleri de mi yayınlanıyor artık. (b)

Bana Sevmeyi Anlat'ı batırmış Fox, yüz karası bir iş oldu. :A @Forumdash
meryoşun tek başına reytingi 3.91 dir totalde resmi ve onaylı :A

@xemrexxx biraz önce bayginlik gecirmisti ve suan tir tir titriyor korkudan buraya gelmemek icin.
catla patla @xemrexxx . Ikinci bölumde duser dedigin diziye bak :Z
:F
tamam tamam gel ugrasmayacam senle. dunku korkun sana yeter zaten. dunden belli etmistin kendini :A
ayol 2.bölüm yükseleceğini söylemiştim zati :F ayrıca konağı bağırışı çağırışı gören @denizz19 aman karagül kitlesi yüklenmiş diziye:F

2.sınıf dediğin için olmamış dedim .ss NTC Medya olarak halkımızı kucaklıyoruz. Hem ayrıca senaryo güzel işleniyor ben izlerken keyif aldım dün yani :D
NTC Medya sizi kucaklıyor olabilir ama beni asla. Yani Seni Seven Ölsün ve kısmen Aile İşi ile Kardeş Payı dışında bana hitap eden bir işleri yok. :A

meryoşun tek başına reytingi 3.91 dir totalde resmi ve onaylı :A

ayol 2.bölüm yükseleceğini söylemiştim zati :F ayrıca konağı bağırışı çağırışı gören @denizz19 aman karagül kitlesi yüklenmiş diziye:F
ayol sen dun gizliden diziye bakip tempoyu yuksek görunce korkudan yarin yukselince heveslenme dedin :A o sayilmaz. Son dakika gelip söyleyipte bugunde zaten yukselir demistim diyemezsin. Gecen hafta bosuna demedim zaten sana cumartesi catlatmaya gelecem diye. bukezde 13 olmadan biter diyorsun. 13u gecince ne bulacaksin ?
Zafer elimde artik. ikinci bölumle seni catlattik :Z

NTC Medya sizi kucaklıyor olabilir ama beni asla. Yani Seni Seven Ölsün ve kısmen Aile İşi ile Kardeş Payı dışında bana hitap eden bir işleri yok. :A
Ya git işine kendini bu kadar elit gösterme çabandan baygınlık geldi bana hayır yani total dizi izleyince ne oluyor onu anlamadım en sinir olduğum tripler bunlar .ss

Ya git işine kendini bu kadar elit gösterme çabandan baygınlık geldi bana hayır yani total dizi izleyince ne oluyor onu anlamadım en sinir olduğum tripler bunlar .ss
Tamam şimdilik köşeme çekiliyorum ama Total'i 7, AB'si 3 olan işten hayır gelmez, tekrar hatırlatayım. :A