Keith Long
Favori Üye
1.sezon bitene kadar salıydıArka Sokaklar ilk bölümüyle 3,80 reyting almış ve ne tuhaftır ki ikinci haftasında gün değiştip yeni gününde 6,00 reyting alarak birinci olmuştur @pompy
daha sonraları pazartesi oldu ondan sonra cuma oldu bir ara cumartesi oldu ama sonra cuma gününe döndü dizi1.sezon bitene kadar salıydı
İlk bölüm pazartesiymiş ondan sonra salıya alınmış. Ondan sonrada dediğin gibi pazartesi devam etmiş.1.sezon bitene kadar salıydı
Arka sokaklarda bir kadın katliam yapıyorİlk bölüm pazartesiymiş ondan sonra salıya alınmış. Ondan sonrada dediğin gibi pazartesi devam etmiş.
Hayali senaryodan mı bahsediyorsun ya da tüyo mu?Arka sokaklarda bir kadın katliam yapıyor
Yonca yani yani bölge tv yi de basar tek başına ve kanalın kameralarımı yakar
Tüyo ve ikinci yazdığım tahminHayali senaryodan mı bahsediyorsun ya da tüyo mu?
O zaman tekrardan teröre girerler.Tüyo ve ikinci yazdığım tahmin
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnstagramdan baktım @ömer karataş
bence tunç tutuklanabilir kundaklama bide ohal var terörden açarlar dosyayıSonlara doğru izledim. Muhteşem sahnelerdi diyebilirim. Özellikle Mesut ve Tunç'un tartışması, Hüsnü ve Çeliş olayı tek kelime ile enfesti. Birde bunun üstüne muhteşem fragman. Bir dizi de olması gereken her şey var.
Haftaya muhteşem bir bölüm olacak. Yalnız Mesut'u devamlı ezmeleri hoşuma gitmiyor. Umarım Mesut'a bir şey olurda Tunç efendi kendine çeki düzen verir.
Bence bu dediklerin olmaz. Bazı siteler Tunç'un diziden ayrılma ihtimali üzerinde duruyor. Senin kaynaklardan haber var yoksa benimkiler gibi yatıyorlar mı?bence tunç tutuklanabilir kundaklama bide ohal var terörden açarlar dosyayı
tutuklayarak ayırtabilirlerBence bu dediklerin olmaz. Bazı siteler Tunç'un diziden ayrılma ihtimali üzerinde duruyor. Senin kaynaklardan haber var yoksa benimkiler gibi yatıyorlar mı?
Bence Mesut yaralanabilir.tutuklayarak ayırtabilirler
tunç videosunu izledim cnm umarım düzeltirler şu çocuğu artık
Düzeldi volkan ve arda sayesindetunç videosunu izledim cnm umarım düzeltirler şu çocuğu artık