bu melunu da hindistana iteledim ve bircemi kurtardım @denizz19 un hazalnı daşutladım oraya tubişle necoyu da gönderince dizi sektörünün kurtuluş savaşı başlayacak @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @cookies @vadikızı
Hintli erkekler de kaslı maslı zaten kendilerine benzetmişlerdirbu melunu da hindistana iteledim ve bircemi kurtardım @denizz19 un hazalnı daşutladım oraya tubişle necoyu da gönderince dizi sektörünün kurtuluş savaşı başlayacak @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 52493
kız daha neresi ünlensin kadının kızının adına açıan sayfa bile onbilerce beğeni alıyoryeni bir diziye cesaret edemez şuan eşkiyada biraz ünlenemsi gerekiyor
Dizisi izlenmiyor amakız daha neresi ünlensin kadının kızının adına açıan sayfa bile onbilerce beğeni alıyor
sistem bozuk yoksa reytingi en az 15Dizisi izlenmiyor ama
Show tv'yi canlandıracağımı dizi başlamadan önce @mrt-06'ya demiştim Çelenk gönderecek hala ofisebiricik dizim elif @Çiğdem- in haritada yerini bulamayacağı ülkelere satılmış @ozgur2113 bu arada @Forumdash la @batuhankaralar içerde yi övücem diye @mrt-06 nın gazabına maruz kalacaklar ne demek şov genelde 4.-5. kanal oluyor demek @Bully @cookies @vadikızı @dosimosi @Aserat @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52501 Ekli dosyayı görüntüle 52502
Aylardır zirve ortağı ve zirvede biz varız haçlı medyasını tınlayan yok.biricik dizim elif @Çiğdem- in haritada yerini bulamayacağı ülkelere satılmış @ozgur2113 bu arada @Forumdash la @batuhankaralar içerde yi övücem diye @mrt-06 nın gazabına maruz kalacaklar ne demek şov genelde 4.-5. kanal oluyor demek @Bully @cookies @vadikızı @dosimosi @Aserat @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52501 Ekli dosyayı görüntüle 52502
Kenan partner beğenmiyormuş, sevgilisini bile reddetmiş. @Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash @cookies
"60'lı yıllarda Peyami Safa'nın roman kahramanı Cingöz Recai'yi Ayhan Işık'ın canlandırmasından sonra Cingöz Recai'nin yeni filminde boşrolde yer alacak isim Kenan İmirzalıoğlu oldu. Ancak film için 12 kadın oyuncu ile görüşülse de Kenan'a henüz partner bulunamadı.
''BAŞKA PROJEYE İNŞALLAH'
İddialara göre; İmirzalıoğlu 39 yaşındaki Songül Öden'i yaşlı bulup genç bir oyuncu istedi. Yapım ekibi eşi Sinem Kobal'ı önerse de İmirzalıoğlu, "Birlikte oynamak güzel olur ama şimdi değil başka bir projede inşallah." diyerek bu fikre de kabul etmedi."
tv8 kulumuz en unutulmaz 8 dizi karakterini açıklamış bihter 8. ,hürrem 4, ramiz dayı 1. çakır 2. olmuş diğerlerini bilmiyim arap kullarımız söyledi diğer isimleri tanımıyoruz dediler niye haberi açılmadı bunun forumun tv8 den sourmlu üyesi kimdi @mrt-06 sen bilirsin @Çiğdem- @eskici @dosimosi @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash
helal olsun @Çiğdem- senin güzel tubişin yok @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @Forumdash @MayısKralı @dosimosi @gizem ak
hayır onlar miriam diyorVideoyu izlemedimde Meryem zaten onlardan bize geçme ahahah
Show tv'yi canlandıracağımı dizi başlamadan önce @mrt-06'ya demiştim Çelenk gönderecek hala ofise
Aylardır zirve ortağı ve zirvede biz varız haçlı medyasını tınlayan yok.
arap kullarımın ilettiği habere göre faruk un ve @batuhankaralar ın ay yapımı meryoşuma teklif götürmüş dizinin adı ölüm rüzgarları gibi bişi oluyor kenanın dizisiymiş tabisi de inanmadım gerçek olsa faruk davulla zurnayla duyururdu ama buraya bırakayım bunu yartın bir gün basında haber olursa xemrexxx in meryoştan haberi yok demesin @Çiğdem- @vadikızı @dosimosi evde kalmış çikinella üçlüsü ve antiler @gizem ak @Harunnn60 @cookies @eskici @Aserat
Kenan bununla ayni dizide oynarsa kendini bitirmis olur insallah öyle bir hata yapmazarap kullarımın ilettiği habere göre faruk un ve @batuhankaralar ın ay yapımı meryoşuma teklif götürmüş dizinin adı ölümün gölgesi gibi bişi oluyor kenanın dizisiymiş tabisi de inanmadım gerçek olsa faruk davulla zurnayla duyururdu ama buraya bırakayım bunu yartın bir gün basında haber olursa xemrexxx in meryoştan haberi yok demesin @Çiğdem- @vadikızı @dosimosi evde kalmış çikinella üçlüsü ve antiler @gizem ak @Harunnn60 @cookies @eskici @Aserat
Sen de aynı haberleri bize sunuyorsun bunu daha önce de paylaşmıştın.arap kullarımın ilettiği habere göre faruk un ve @batuhankaralar ın ay yapımı meryoşuma teklif götürmüş dizinin adı ölümün gölgesi gibi bişi oluyor kenanın dizisiymiş tabisi de inanmadım gerçek olsa faruk davulla zurnayla duyururdu ama buraya bırakayım bunu yartın bir gün basında haber olursa xemrexxx in meryoştan haberi yok demesin @Çiğdem- @vadikızı @dosimosi evde kalmış çikinella üçlüsü ve antiler @gizem ak @Harunnn60 @cookies @eskici @Aserat
hoşt adam cansu ve bergüzardan sonra anca beren ya da meryemle oynarsa seviyesini korur deniz çakırla nurgül yeşilçay da olurdu ama onların dizileri var zaten diğerleriyle oynarsa kariyeri kötü etkilenir hele ki ay yapımın tuba-bensu soral vb. çalıştığını düşünürsekKenan bununla ayni dizide oynarsa kendini bitirmis olur insallah öyle bir hata yapmaz
kuru iftira daha önce paylaşmadım yılmaz güneyin eşi benle yılmazın hayatı film-dizi olsun beni meryoş yılmazı kenan oynasın demişti onun haberini açmıştım teee 2 yıl önceSen de aynı haberleri bize sunuyorsun bunu daha önce de paylaşmıştın.