O 5lide yoktu diye vermemiştim ama sen vermişsin vereyim bende geri dönüp mesaja
@dosimosi oylarımı değiştirdim çok düşüktü öncesi
Diziye bir daha bakamayabilirim ama tutar dizi![]()
resmen baskıyla oy değiştidir şike resmen 😱cuneyt mete? emrahin abisi
O 5lide yoktu diye vermemiştim ama sen vermişsin vereyim bende geri dönüp mesaja
resmen baskıyla oy değiştidir şike resmen 😱cuneyt mete? emrahin abisi
Ne şikesi be baktım baya düşük vermişim burcu dışındakilere bi düzenleme yapayım dedimresmen baskıyla oy değiştidir şike resmen 😱
10 puan vermeyi dusundugun kisi listede yoktu diye vermemezlik yaptin?O 5lide yoktu diye vermemiştim ama sen vermişsin vereyim bende geri dönüp mesaja
ne var bunda kiralık aşkta onur büyüktopçu; aşk laftan anlamazda demet gül de 10 puanları alıyor illa başroller illa listedekiler 10 puan alacak diye bir kural yok10 puan vermeyi dusundugun kisi listede yoktu diye vermemezlik yaptin?
bak @xemrexxx cuneyt mete 10 puanlar aliyor. sen bu isi beceremiyon birak bence![]()
hangi yazimda baski hissediyorsun?resmen baskıyla oy değiştidir şike resmen 😱
10 puan vermeyi düşünmüyodum10 puan vermeyi dusundugun kisi listede yoktu diye vermemezlik yaptin?
bak @xemrexxx cuneyt mete 10 puanlar aliyor. sen bu isi beceremiyon birak bence![]()
ben tek bu 10 puan aliyormu diyorum. senin listeye koymadigin birini söyluyorum ki bu kisi anahtar kisi dizide. hem kötu karakter hemde komikne var bunda kiralık aşkta onur büyüktopçu; aşk laftan anlamazda demet gül de 10 puanları alıyor illa başroller illa listedekiler 10 puan alacak diye bir kural yok![]()
espriydi.sshangi yazimda baski hissediyorsun?
suna buna dusuk verdin dedimmi? sadece dizinin yildizi olan kisinin listede olmamasini yadirgadigim icin onu hatirlattim 😉 ustellik o cok iyi onu unutma demedim. cuneyt metede var dedim
kırgın çiçeklerde de kemal komik ve kötü bugüne kadar bu dediğini diyen olmadıben tek bu 10 puan aliyormu diyorum. senin listeye koymadigin birini söyluyorum ki bu kisi anahtar kisi dizide. hem kötu karakter hemde komik
kabul et bu isi beceremiyon
yani?espriydi.ss
kırgın çiçeklerde de kemal komik ve kötü bugüne kadar bu dediğini diyen olmadı![]()
oy kullanırsan dikkate akıp değiştiririmyani?
Celal yani cuneyt icin dizilerdeki tek kötu ve komik kisimi dedim sanki
PB'in nesi aksiyondu acabaoy kullanırsan dikkate akıp değiştiririm
neyse ben crown izlemeye gidiyorum köseme kadar dönem dizisi entrikaları izleyip daha sağlıklı eleştirieyim kösemi sonra @faruk @Forumdash gibi son izlediği aksiyon dizisi prison break olup içerde yi öven biri olmayayımiyi geceler
![]()
entrika dedim.ss saray olan her dizide entrika vardır ayerıca ilk bölümü izledim nesine 100 milyon doalr harcanmış bunun hanmın çiftliği gibi diziPB'in nesi aksiyondu acababu arada maşallaha Crown ile Kösemi nasıl bağlandın birbirine pes
![]()
müjde uzmanı görünce tipin böyle oluyormuş sinirden ormana ağaç kesmeye gidiyormuş @eskici öyle dedi ben onun yalancısıyımbu hafta ergen kızımız olan kerem fırtına sayesinde müjde uzman 1 puanımdan kurtuldu![]()
![]()
![]()
KİRALIK AŞK
10 Barış Arduç ( Hayatının en büyük oyunculuğunu oynadı bu bölüm
9 Onur Büyüktopçu
8 Nergis Kumbasar
8 Salih Bademci
7 Elçin Sangu
6 İsmail Karagöz
6 Ayberk Atilla
3 Seçkin Özdemir
2 Müjde Uzman
1 Kerem Fırtına

hahah aa sus beeemüjde uzmanı görünce tipin böyle oluyormuş sinirden ormana ağaç kesmeye gidiyormuş @eskici öyle dedi ben onun yalancısıyım
Ekli dosyayı görüntüle 52559
o 1 leri kafana atarım seninhahah aa sus beee
normalde keremi listeye almıcaktım ama bu bölüm 1 vermezsem çatlarım ama diğer haftalar müjde 1 seçkin 2 puana dönücekelr tekrar![]()
![]()
![]()
Yalan degil gercek bumüjde uzmanı görünce tipin böyle oluyormuş sinirden ormana ağaç kesmeye gidiyormuş @eskici öyle dedi ben onun yalancısıyım
Ekli dosyayı görüntüle 52559
yani acik acik haftalik performansa degilde zevkine göre verdigini itiraf ediyorsunhahah aa sus beee
normalde keremi listeye almıcaktım ama bu bölüm 1 vermezsem çatlarım ama diğer haftalar müjde 1 seçkin 2 puana dönücekelr tekrar![]()
![]()
![]()
@tolgab kiralık aşkı unutmuşun
@denizz19 @cookies bana sevmeyi anlatla aşk ve maviyi başka kimler izledi
@ömer karataş @dosimosi melunu oy kullanmadığında arka sokakların sana ihtiyacı var![]()