24 - 30 Ekim 2016 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
manitani savunmana sasirmadim zaten
Abla bu @destere ile @Çiğdem- çok fenalar aman aman muhabbeti kes bunlarla. :F :F

@destere'nin tarzı öyledir, kolay kolay ciddi konuşurken göremezsin onu, alaycı konuşur yani ama kimseyi de küçümseme amacı yoktur, şakacı bir arkadaşımız işte kendisi. :D

Senin de forumdaki diğer kızlar gibi şaka kaldırabileceğini düşünüp öyle söylemiştir, yoksa asla kötü niyetli birisi değil yani. :D

Bu arada şu destere'yi bana savundurttun ya şiddetle kınıyorum seni. ss
Haha 40 yıl düşünsem senin destere'yi savunacağın aklıma gelmezdi. :A

Abla bu @destere ile @Çiğdem- çok fenalar aman aman muhabbeti kes bunlarla. :F :F

Haha 40 yıl düşünsem senin destere'yi savunacağın aklıma gelmezdi. :A
Valla benim de gelmezdi ama olabiliyormuş demek ki, son olması dileklerimle :A Zaten yarışmalar başlayınca birbirimize girecez yine :A

hahahah @destere yi çok kıskanır harun sende anlamışsındır zaten @dosimosi
:A :A :A
yo anlamadim :A
nicin kiskansin? senden dolayimi ? :A

Evet günde 50 tane bildirim @xemrexxx 'den gelirse bil ki kankisi olmuşsun. :A

@Çiğdem- önce bana yazıyordu sonra ben yüz vermeyince başka birisini buldu kendisi de itiraf eder zaten. :A :A
haha senin yasin 17 falan degilmiydi? karistiriyormuyum yoksa.
@Çiğdem- simdi anladim kiskaniyor demeni. yazisini senin yazindan sonra okudum :A
@xemrexxx ye biraz firca cekmistim etiket konusunda . artik okadar etiketlemiyor. kankiligimiz bitme yollunda yani :A

Son düzenleme:

@Çiğdem- simdi anladim kiskaniyor demeni. yazisini senin yazindan sonra okudum :A
@xemrexxx ye biraz firca cekmistim etiket konusunda . artik okadar etiketlemiyor. kankiligimiz bitme yollunda yani :A
Evet aramızın iyi olmasını çekemiyor :A :A :A

hiç alakası yok akşamları laptop u kardeşime veriyorum üni. sınavına hazırlanıyor ondan az etiket geliyordur yoksa kankiliğimiz baki :A @Harunnn60 :F