Olsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabiAynen hepsinin köküne kibrit suyu
O değilde bu wattpad kitapları film olmaya başladılar ya bu böyle baya devam eder 😱 Bide tutma olasılıklarıda baya yüksek 😱
Olsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabiAynen hepsinin köküne kibrit suyu
O değilde bu wattpad kitapları film olmaya başladılar ya bu böyle baya devam eder 😱 Bide tutma olasılıklarıda baya yüksek 😱
Havanın alası var bunlardaOlsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabi![]()
hahahah aa evet songül vucudun fena değilmiş diyor güneyde hemen kasılıp ne sandın kızım spor yapıypruz diyorÖlüme fısıldayan adamda bu kızın olabilirYABANCI kesin olur zaten çok burnu havada bi yazarı var bunları gördükçe çıldırıyodur ndn bnm yok diye
Kötü çocuğun yazarı Büşra Küçük yalnız
Ve deniz hasanı kıskanır![]()
Çiko o sahnede kahkaha atmıştıım çocukta vücut yok songül sende hiç fena değilsin gibi bişey söylemişti çocukta öyle falan demişti fdnnjkg
Yteneksiz bu kız be bu role Çiğdemi koymak lazımdı 4 erkek arkadaşı var üstüne parlak iri yarı bi çocukla sevgili oluyor![]()
Ahahah bu vücut sayesinde bu diziye başladıysan bu filmi kesin izlemelisin vücudun Allahı var çocuktahahahah aa evet songül vucudun fena değilmiş diyor güneyde hemen kasılıp ne sandın kızım spor yapıypruz diyor![]()
![]()
@denizz19 bu videolarla başlatmıştı beni kırgın çiçeklere![]()
![]()
![]()
haha hayırr be vucudundan değil dizi biraz aksiyonlu gözükmüştü gözüme ilk 20 bölüm falan baya aksiuonlu hareketliydiAhahah bu vücut sayesinde bu diziye başladıysan bu filmi kesin izlemelisin vücudun Allahı var çocukta![]()
Yabanci kitabin adi mi yoksa yazar mi yabanciHavanın alası var bunlarda
Özellikle yabancının yazarının.O film yaparsaki kesin yapar bunları gördükten sonra neyim eksik diye.Gider türkiyenin en tanınmışlarıyla anaşır veya yurt dışından getirtir oyuncuyu![]()
Ama sonraki 35 bölüm falan hastaneye git ağla gel olay olsun hastaneye git kemalim yapmaz oh no babam geldi annnem geldi havasında gitti neden bırakmadınhaha hayırr be vucudundan değil dizi biraz aksiyonlu gözükmüştü gözüme ilk 20 bölüm falan baya aksiuonlu hareketliydi![]()
Kitabın adı yabancı. 120 küsür milyon okunması var wattpaddeYabanci kitabin adi mi yoksa yazar mi yabanci![]()
kemalim için devam ediyorum hem içerde izliyorum diye kızıyor @denizz19 birde kırgın çiçekleri bırakırsam vatan haini ilan eder beni ayollAma sonraki 35 bölüm falan hastaneye git ağla gel olay olsun hastaneye git kemalim yapmaz oh no babam geldi annnem geldi havasında gitti neden bırakmadın
Kitabın adı yabancı. 120 küsür milyon okunması var wattpadde![]()
Ben kçnin bir bölümünü netten 15 dkde izleyebilirim sende öylemi yapıyosunkemalim için devam ediyorum hem içerde izliyorum diye kızıyor @denizz19 birde kırgın çiçekleri bırakırsam vatan haini ilan eder beni ayoll![]()
![]()
![]()
ilgimi çeken sahnelere bakıyorum işte ayoll oraları çok kurcalamaBen kçnin bir bölümünü netten 15 dkde izleyebilirim sende öylemi yapıyosun![]()
Arada youtubeden bende bakıyorum en favori sahnem feridenin palyaço görünce bayılmasıilgimi çeken sahnelere bakıyorum işte ayoll oraları çok kurcalama![]()
![]()
![]()
En fazla okunan o muAma sonraki 35 bölüm falan hastaneye git ağla gel olay olsun hastaneye git kemalim yapmaz oh no babam geldi annnem geldi havasında gitti neden bırakmadın
Kitabın adı yabancı. 120 küsür milyon okunması var wattpadde![]()
Herıld yani 120 milyonu geçen bir hikaye daha yok türkiyedeEn fazla okunan o mu![]()
Film sektörüne girerse havasini söndürürler onunHerıld yani 120 milyonu geçen bir hikaye daha yok türkiyede
Hatta dünyada sayılı hikayeler arasında ama yazarı çok havalı .ss
çiğdem ismi direkhhaha diğer yaşlı çiğdem kim beee![]()
![]()
![]()