4N1K Filminin Başrolleri Belli Oldu !

Aynen hepsinin köküne kibrit suyu :A
O değilde bu wattpad kitapları film olmaya başladılar ya bu böyle baya devam eder 😱 Bide tutma olasılıklarıda baya yüksek 😱
Olsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabi :A

Olsun canim zarari ne sanki ama fazla havaya girmesinler tabi :A
Havanın alası var bunlarda :F

Özellikle yabancının yazarının.O film yaparsaki kesin yapar bunları gördükten sonra neyim eksik diye.Gider türkiyenin en tanınmışlarıyla anaşır veya yurt dışından getirtir oyuncuyu :F

Ölüme fısıldayan adamda bu kızın olabilir :F YABANCI kesin olur zaten çok burnu havada bi yazarı var bunları gördükçe çıldırıyodur ndn bnm yok diye :F

Kötü çocuğun yazarı Büşra Küçük yalnız :A

Ve deniz hasanı kıskanır :A :A Çiko o sahnede kahkaha atmıştıım çocukta vücut yok songül sende hiç fena değilsin gibi bişey söylemişti çocukta öyle falan demişti fdnnjkg

Yteneksiz bu kız be bu role Çiğdemi koymak lazımdı 4 erkek arkadaşı var üstüne parlak iri yarı bi çocukla sevgili oluyor :A
hahahah aa evet songül vucudun fena değilmiş diyor güneyde hemen kasılıp ne sandın kızım spor yapıypruz diyor :F :F :F

@denizz19 bu videolarla başlatmıştı beni kırgın çiçeklere :A :A :A

hahahah aa evet songül vucudun fena değilmiş diyor güneyde hemen kasılıp ne sandın kızım spor yapıypruz diyor :F :F :F

@denizz19 bu videolarla başlatmıştı beni kırgın çiçeklere :A :A :A
Ahahah bu vücut sayesinde bu diziye başladıysan bu filmi kesin izlemelisin vücudun Allahı var çocukta :A

Havanın alası var bunlarda :F

Özellikle yabancının yazarının.O film yaparsaki kesin yapar bunları gördükten sonra neyim eksik diye.Gider türkiyenin en tanınmışlarıyla anaşır veya yurt dışından getirtir oyuncuyu :F
Yabanci kitabin adi mi yoksa yazar mi yabanci :A

haha hayırr be vucudundan değil dizi biraz aksiyonlu gözükmüştü gözüme ilk 20 bölüm falan baya aksiuonlu hareketliydi :F
Ama sonraki 35 bölüm falan hastaneye git ağla gel olay olsun hastaneye git kemalim yapmaz oh no babam geldi annnem geldi havasında gitti neden bırakmadın :A

Yabanci kitabin adi mi yoksa yazar mi yabanci :A
Kitabın adı yabancı. 120 küsür milyon okunması var wattpadde :)

Ama sonraki 35 bölüm falan hastaneye git ağla gel olay olsun hastaneye git kemalim yapmaz oh no babam geldi annnem geldi havasında gitti neden bırakmadın :A

kemalim için devam ediyorum hem içerde izliyorum diye kızıyor @denizz19 birde kırgın çiçekleri bırakırsam vatan haini ilan eder beni ayoll :A :A :A

En fazla okunan o mu :A