Neden imiş o ikisi de aynı hafta başlayan dizi diye kıyaslıyorum sen neden kıyaslamamayı istiyorsunİzlediğini biliyorum ama Anne ile kıyaslamamak lazım bence.
Neden imiş o ikisi de aynı hafta başlayan dizi diye kıyaslıyorum sen neden kıyaslamamayı istiyorsunİzlediğini biliyorum ama Anne ile kıyaslamamak lazım bence.
Vatanım Sensin dönem dizisi olduğu için potansiyel kitlenin bir kısmını kaybediyor, biraz yavaş aktığı için Total de pek yüz vermiyor. Ama Anne'nin temposu daha hızlı, süresi bir tık kısa ve daha farklı bir konusu var. Bu yüzden ikisi de kendi klasmanlarında gayet başarılı.Neden imiş o ikisi de aynı hafta başlayan dizi diye kıyaslıyorum sen neden kıyaslamamayı istiyorsun
Cesur ve Güzel fosVatanım Sensin maça rağmen iyi gitmiş tebrikler, haftaya da yükseliş yaşarsa - ki yaşayacak gibi- dizi tuttu demektir. Kanal D de yüksek reyting yüzü görsün artık tüm gruplarda
Yüksek Sosyete'nin havası çabuk sönmüş. Haftaya Cesur ve Güzel sallayacak ortalığı
Umuda Kelepçe Vurulmaz, pek umut vermemiş. Tutmasını beklemediğim bir diziydi, bakalım haftaya ne yapacak.
Cesur Yürek yakında yayından kaldırılır gibi.
kıvançın dizisi tns de açılış rekorunu kırmıştı galiba total 6.84 ab 10 küsur ilk bölüm yine baya izlenir ama gerisi bence de fos zaten hamile numarası yapıp mafya babasının mirasına konmaya çalışan gelini herkes izledi Songül Umman varken bu dizi izlenmez @AseratCesur ve Güzel fos
kıvançın dizisi tns de açılış rekorunu kırmıştı galiba total 6.84 ab 10 küsur ilk bölüm yine baya izlenir ama gerisi bence de fos zaten hamile numarası yapıp mafya babasının mirasına konmaya çalışan gelini herkes izledi Songül Umman varken bu dizi izlenmez @Aserat
yok la tubişin abisinin karısı bunu deniyor galiba ama ana konulardan biri gibihamile numarası yapıp mafya babasının mirasına konmaya çalışan gelini derken hangi dizinin konusu bu
Forumda nedense bir anticilik kampanyası yürütülüyor diziye karşı, tutacak ve hepiniz çatlayacaksınız. Kara Sevda için de tutmayacak deniliyordu, ikinci sezonu gördü, Cesur ve Güzel'in kaderi de Kara Sevda gibi olacak bence, 6 - 7 reyting alır en azından.Cesur ve Güzel fos
İnş diyelimForumda nedense bir anticilik kampanyası yürütülüyor diziye karşı, tutacak ve hepiniz çatlayacaksınız. Kara Sevda için de tutmayacak deniliyordu, ikinci sezonu gördü, Cesur ve Güzel'in kaderi de Kara Sevda gibi olacak bence, 6 - 7 reyting alır en azından.
Aa olabilir zaten dizi baya klişe olcakyok la tubişin abisinin karısı bunu deniyor galiba ama ana konulardan biri gibi
Klişe olsa da iyi işlendiği sürece sıkıntı yok, Paramparça da öyle bir diziydi izledim uzun süre. Cesur ve Güzel'in de ilk bölümüne şans vereceğim beğenirsem devam ederim.İnş diyelim
Aa olabilir zaten dizi baya klişe olcak
Kara Sevda ile bunun ne alakası var iki star oyuncuyu koymuşlar dizi yapmışlar çevresine ilk bölümle yüksek alır sonra hızla düşer Kıvanç'a ayar oluyorum çok sinir ve itici. Tuba nasıl kabul etmiş partner olarakForumda nedense bir anticilik kampanyası yürütülüyor diziye karşı, tutacak ve hepiniz çatlayacaksınız. Kara Sevda için de tutmayacak deniliyordu, ikinci sezonu gördü, Cesur ve Güzel'in kaderi de Kara Sevda gibi olacak bence, 6 - 7 reyting alır en azından.
seni mi kabul edecekti partner olarakKara Sevda ile bunun ne alakası var iki star oyuncuyu koymuşlar dizi yapmışlar çevresine ilk bölümle yüksek alır sonra hızla düşer Kıvanç'a ayar oluyorum çok sinir ve itici. Tuba nasıl kabul etmiş partner olarak
En azından ben sempatik biriyimseni mi kabul edecekti partner olarak
aslında iki yeteneksiz oyuncu daha uyumlu olurdunuzEn azından ben sempatik biriyim
Benim oyunculuğum iyi aslında. Bence güzel bir partner olurduk ama yanıma Hazar daha çok yakışırdıaslında iki yeteneksiz oyuncu daha uyumlu olurdunuz
ikisi de senin olsunBenim oyunculuğum iyi aslında. Bence güzel bir partner olurduk ama yanıma Hazar daha çok yakışırdı
Hazal
O da sana bayılıyordu zaten, Kıvanç gibi bir efsaneyi bu kadar ezmen oyunculuktan zerre anlamadığını gösteriyor. Tuba daha iyisini mi bulacaktı, inşallah ezilmez Kıvanç'ın yanındaKara Sevda ile bunun ne alakası var iki star oyuncuyu koymuşlar dizi yapmışlar çevresine ilk bölümle yüksek alır sonra hızla düşer Kıvanç'a ayar oluyorum çok sinir ve itici. Tuba nasıl kabul etmiş partner olarak
Oyunculuğunu beğenmiyorum ya da beğeniyorum demedim hareketleri itici gerçek hayatta egoist bir insan belli yaniO da sana bayılıyordu zaten, Kıvanç gibi bir efsaneyi bu kadar ezmen oyunculuktan zerre anlamadığını gösteriyor. Tuba daha iyisini mi bulacaktı, inşallah ezilmez Kıvanç'ın yanında
direkmi yeni bölümden basladı ben 20:20 izlemeye baslamıstım neyse kısalmıs işte bu hafta haftayada 2 saat olur dengelenirBölüm 20.00'de başladı, yani 2 saat 20 dakika sürmüş oluyor.
O zaman ilk 20 dakikasını kaçırmışsın netten tamamla.direkmi yeni bölümden basladı ben 20:20 izlemeye baslamıstım neyse kısalmıs işte bu hafta haftayada 2 saat olur dengelenir