Keith Long
Favori Üye
İzlemeye devam et. Şimdi senlik sahneler başlayacak [emoji2]Tam kanalı açtım şehitlerle ilgili konuşuyordu Hüsnü ki reklam girdi @papuleoo
Seni mi kıracağım açık bekliyor kanalİzlemeye devam et. Şimdi senlik sahneler başlayacak [emoji2]
Zaten bu sahneleri izledin mi bir daha bırakamazsın [emoji2]Seni mi kıracağım açık bekliyor kanal
Sen şu Şevkat Tepe dizisini de izliyordun dimi ona bayılıyordum ben her Cumartesi bağımlılık yapmıştıZaten bu sahneleri izledin mi bir daha bırakamazsın [emoji2]
Senaryoya emniyet müdahalesi varİçim sıkıldı @papuleoo hiçbir şey olduğu yok .ss
Ben bu Tuncu döverim köpeğe vurdu oh dayak yiyor içimin yağları eridi.
@papuleoo
Yaramı deşme [emoji17] yazık oldu güzelim diziye.Sen şu Şevkat Tepe dizisini de izliyordun dimi ona bayılıyordum ben her Cumartesi bağımlılık yapmıştı
Maalesef duygusal sahneyi kısa tutmuşlar ama haftaya kesin Mesut a bir şey olur.İçim sıkıldı @papuleoo hiçbir şey olduğu yok .ss
Ben bu Tuncu döverim köpeğe vurdu oh dayak yiyor içimin yağları eridi.
@papuleoo
Aynen şefkat Tepe şahaneydi çok severdim Naza favorimdi teneke suratYaramı deşme [emoji17] yazık oldu güzelim diziye.
Maalesef duygusal sahneyi kısa tutmuşlar ama haftaya kesin Mesut a bir şey olur.
Naza ya aşıktım resmen [emoji6] avatarımda halen o [emoji2]Aynen şefkat Tepe şahaneydi çok severdim Naza favorimdi teneke surat
dikkatli olda polis ev araması yapmasın cemaatçi diye tutukluyabilirlerNaza ya aşıktım resmen [emoji6] avatarımda halen o [emoji2]
Bir ara fotograf çektirmiştim onunla halen saklıyorum [emoji2]
Olurum. Bu haftaki bölüm biraz durgun geçti.dikkatli olda polis ev araması yapmasın cemaatçi diye tutukluyabilirler
darbe konusuna emniyet genel müdürü kızdı bombanın patlama şekilleri terör örgütlerine akıl veriyor dedi dağdan dizi seyredilirmi bide mezarlığın yanında çocuk parkı var orda patlattı darbe konusu varken bomba bide poyrazda belediye otobüsünde canlı bomba patlaması malesef senaryoyu değiştirdiler ankara emniyet genel müdürlüğünün emriyle @Sherlock @denizz19 @papuleooOlurum. Bu haftaki bölüm biraz durgun geçti.
Üstüne fragmanda pek iç açıcı değil. Daha doğrusu beklentimi karşılayamadı. Ben Tunç pişman olur sanırken Mesut'u hatalı göstermeleri olmadı.
Bu diziyide severim.
bu bölümün en iyi sahnesi hakanın evlenme teklifi ettiği sahneydi bence
sağol yardımın işi ama tns de konu terör olucak yani gündem uyuşturucu mafyasının pek fazla reyting kazandırdığını görmedim tnsde hiç olmadı hep gündem ve derin konular yükseltti