CW Supernatural 12. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,466
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Supernatural'da dur durak yok!

CW'nun en ünlü dizilerinden biri olan Supernatural'in 12. sezonu bu gece başladı.

Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

spncanren3-e1442148771394.jpg

aaa öncelikle @OzaN a teşekkür edelim bu sezon bizi yormadan her çıkan diziye hemen konu açıyor böyle devam :Z:Z:Z

efsane başladı sonunda 11.sezonu zirvede bırakmıştık resmen 12.sezonada gayet iyi başladık @Forumdash @legolas9900 @Titanium

1. bölüm
dean ve annesiyle olan sahneleri çok güzeldi castiel ilede yakınlaşması olucak gibi sanki :F ayy bu arada castielin melek güçleri yinemi kayboldu şu dövüştüğü kadına neden özelgüç kullanmadıda dayak yedi ayol @Forumdash (b)

ıyy şu sarı çiyanada gıcık oldum sam iyi kandırdı onu ama bence kurtulması lazımdı tekrar yakalanmasını saçma buldum :F

aaa öncelikle @OzaN a teşekkür edelim bu sezon bizi yormadan her çıkan diziye hemen konu açıyor böyle devam :Z:Z:Z

efsane başladı sonunda 11.sezonu zirvede bırakmıştık resmen 12.sezonada gayet iyi başladık @Forumdash @legolas9900 @Titanium

1. bölüm
dean ve annesiyle olan sahneleri çok güzeldi castiel ilede yakınlaşması olucak gibi sanki :F ayy bu arada castielin melek güçleri yinemi kayboldu şu dövüştüğü kadına neden özelgüç kullanmadıda dayak yedi ayol @Forumdash (b)

ıyy şu sarı çiyanada gıcık oldum sam iyi kandırdı onu ama bence kurtulması lazımdı tekrar yakalanmasını saçma buldum :F
Akşama izlicem, şuan resmen beni çatlatıyorsun :F

12x1

Harflerin adamlari Winchesterlara karsi mi ? O konudan pek ekmek cikacagini düsünmüyorum. Lucifer ve Crowley olayi daha heyecanli olacak gibi. Mary Winchester en sonunda kafasina sıkar büyük ihtimal.

Puanim: 7/10

12x1

Harflerin adamlari Winchesterlara karsi mi ? O konudan pek ekmek cikacagini düsünmüyorum. Lucifer ve Crowley olayi daha heyecanli olacak gibi. Mary Winchester en sonunda kafasina sıkar büyük ihtimal.

ben crowley kısmından pek anlayamadım lucifer bu sezondadamı olucak :F

Crowley, Lucifer'i öldürmeye calisiyor ama bulamiyor cünkü Lucifer kendine uygun beden bulamiyor. :D
aa doğru kafeste değil şuan inş lucifer tekrar gelir ama Mark Pellegrino dışında kimse bukadar iyi canlandıramadı luciferi bir yolunu bulsalarda tekrar o bedende gelse diziye :F

S12B01

Çok durgun bi bölüm gibi bana. Çok değişikti Supernatural değil de başka dizi gibiydi😕
Sam yine bişey yapamadı:F Yahu kadını devirdin neden elektrikli aleti almazsın yanına:F Bu cocuktan bi halt olmaz, anası da bu cocuk yüzünden tekrar ölür gitmek zorunda filan kalır.

Yaa Dean'le anası arabanın içine camdan baktıklarında Dean neden öyle davrandı:F @Çiğdem- bu arada Castiel güçlerini kaybetsheydi, kamyonu suren cocugu nasıl bayılttı:X

Özlemişiz 8/10

S12B01

Çok durgun bi bölüm gibi bana. Çok değişikti Supernatural değil de başka dizi gibiydi😕
Sam yine bişey yapamadı:F Yahu kadını devirdin neden elektrikli aleti almazsın yanına:F Bu cocuktan bi halt olmaz, anası da bu cocuk yüzünden tekrar ölür gitmek zorunda filan kalır.

Yaa Dean'le anası arabanın içine camdan baktıklarında Dean neden öyle davrandı:F @Çiğdem- bu arada Castiel güçlerini kaybetsheydi, kamyonu suren cocugu nasıl bayılttı:X

Özlemişiz 8/10

Annesinin 18+ maceralarini hayal ettigini anladi ondan öyle davrandi :A :A

S12B01

Özlemişiz 8/10
hahah evet oda var ama madem neden o normal kadından dayak yediki onuda bayıltabilirdi yada elini bir havaya kaldırır kadını uçururdu anlamadım yanı :F

hahah evet oda var ama madem neden o normal kadından dayak yediki onuda bayıltabilirdi yada elini bir havaya kaldırır kadını uçururdu anlamadım yanı :F
Castiel bu, Sam gibi kadın bu baş edebilirim diyip bişey yapmamaiştir. Son zamanlarda iyice sam gibi bolmaya başladı iyice habire dayak yiyor:F

Castiel bu, Sam gibi kadın bu baş edebilirim diyip bişey yapmamaiştir. Son zamanlarda iyice sam gibi bolmaya başladı iyice habire dayak yiyor:F
8.sezondan sonra castieli bozdular son 4sezondur o bildiğimiz castiel yok sebebide dean castielle yakınlaşmadan şikayet etmiş fanları bliyorsun hatta @xemrexxx bile bu ikisinin videolarını paylasıyor :F 9.sezonla birlikte o yakınlasmayı kaldırmış senarist zaten o sezondan beridir castiel kötü işleniyor :F

8.sezondan sonra castieli bozdular son 4sezondur o bildiğimiz castiel yok sebebide dean castielle yakınlaşmadan şikayet etmiş fanları bliyorsun hatta @xemrexxx bile bu ikisinin videolarını paylasıyor :F 9.sezonla birlikte o yakınlasmayı kaldırmış senarist zaten o sezondan beridir castiel kötü işleniyor :F
İşte hep @xemrexxx zihniyeti :F

2.bölüm çok güzel bir bölümdü olaylar iyice karıştı şimdiden @Forumdash @legolas9900
Öncelikle bakalım bu son sahnede gelecek olan adamı kim canlandırıcak ünlü bir oyuncu olur umarım :F ve Yeni lucifer gözüm tuttu vlla 5.sezondaki gibi sert role büründü castiel ciddi şekilde oynayamadı luciferi komik haller yakışmıyor sert kötü olmalı bu yeni lucifer tam o kıvamda bu sezon lucifer olduğu sürece yine iyi bir sezon olur :Z

supernatural-season-12-promo.jpg

12x2

Bölümün nasil bittigini anlayamadim ama sanki pek fazla biseyde olmadi gibi (b) Lucifer tahtini Crowley'den aldi :Z Sam&Dean&Castiel&Mom bu dörtlü Mr. Kacth ?! ve Lucifer'a karsi iyi bir sezon bizi bekliyor :D

Puanim: 8/10

S12B02

Bilmiyorum ama bana hep bişeyler eksik gibi geliyor. Eski spn bölümlerinden farksız. Böyle tarz değişikliği en son 6.sezonda olmuştu. Yine bana durgun geldi.

Dean'ın turta yemesi :X Anneyle olan duygusal bağlar filan güzeldi de artık maceraya düzgğnce atılsınlar. Haftaya avcılık bllümü olsun anneyle birlikte bakalım yine böyle durgun olacak mı?

8/10

S12B02

Bilmiyorum ama bana hep bişeyler eksik gibi geliyor. Eski spn bölümlerinden farksız. Böyle tarz değişikliği en son 6.sezonda olmuştu. Yine bana durgun geldi.

Dean'ın turta yemesi :X Anneyle olan duygusal bağlar filan güzeldi de artık maceraya düzgğnce atılsınlar. Haftaya avcılık bllümü olsun anneyle birlikte bakalım yine böyle durgun olacak mı?

8/10
12x2

Bölümün nasil bittigini anlayamadim ama sanki pek fazla biseyde olmadi gibi (b) Lucifer tahtini Crowley'den aldi :Z Sam&Dean&Castiel&Mom bu dörtlü Mr. Kacth ?! ve Lucifer'a karsi iyi bir sezon bizi bekliyor :D

Puanim: 8/10
@Forumdash dışında herkes memnun vlla bu sezondan birde durgun demiş ayy düşüp bayılıcam şimdi :F

Tanrılı sezondan sonra anca Luciferle baş melek konusuyla son sezonun altında kalmazdık bence hamle çok doğru bölümde bırak durgunluğu olaysız 1 dakıka yoktu ayoll şu sarı çiyanla olan sahnelermi dersin lucifer crowley kapışmasımı dersin son sahnedeki gelecek adam kim onun heyecanımı dersin dolu dolu bir bölümdü bence gerçi lucifer işlendiği sürece benim memnun olmama durumum söz konusu olmaz
:A :A :A

3.Bölüm ayy tam senlik bir bölümdü @Forumdash resmen beğen diye çabalamışlar süpernaturalın en iyi bölümlerinden birini yaşadık @legolas9900 :Z:Z:Z
hahaha castiel AJAN beyonce diyor :A castiel crowley dean sam anneleri ve o cadı kadınla lucifer grup oluşturmuslar 3 ayrı sahnelerde süperdi :F

dean sam anneleri ilecek çıktıkları av bölümü harikaydı 2 sezondur av bölümleri ana konuyla bağlantılı gidiyor bu çok güzel anneleri haklı ben 90lı yıllarda çocukluk yaşadığım halde şuan o yılları özlüyorum kadın 80lı yılları bile görmeden 2017 yılına gelmiş nerdeyse alışması zor gerçekten :(

sam ve crowley iyi ikili oldular ama luciferin bu bedenidemi gitti ben sevmiştim bunu şimdi başka bedenmi bulucak yine :( Mark Pellekrino bir şekilde bu dam tekrar dönse :(

S12B03
Harika bir bölümdü gerçekte @Çiğdem- geçen hafta demiştim anneyle ava çıksalar da izlesek diye :Z Avcılık üzerine kurulu bölümdü ve cok iyiydi.
Anne gitti:( Dean'le çok güzel anlaşiyorlardı. Kadın haklı millet internet kullanırken o eski usul kapı kapı geziyor. Şu telefon olayı nedense beni de duygulandırdı :( Kimse telefonla dertleşmiyor. İnternet çok güzrl bi olay olsa da insan ilişkisine duygusal anlamda çok büyük zarar:/

Cas ve Crowly pardon yeni Beyonce ve Jay-Z :F Espriler de şahaneydi. Bir de Anne'nin avcılık dersinde Sam'e saç konusunda laf sokmaları sesli güldürdü:A

Ben o rockçı adamı sevmemiştim @çiğdem- iyi oldu :X Anne geri döner umarım :(

8.5 puan verirdim bu bölüme ama isteğim gerçekleştiği için 9/10

12x3
Fena bir bölüm degildi. Anne Winchester iki bölüme kalmaz 2010'lu yillara aliskin geri döner :A Castiel Crowley ve Rowena, nedense hep Lucifer'dan güclü gösteriliyor ama bi türlü bunun farkina varamiyorlar :bilmem: Meleklerin gücü konusunda senaristler tam anlasamamis galiba (b) Crowley öylesine kapidan girme ihtiyaci duymaz iken Castiel kapidan giriyor ama lucifer her yere isinlaniyor hatta yaninda birilerinide götürüyor :bilmem: simdi Crowley Castiel'den daha mi güclü (b) Yoksa Rowena hepsinden mi güclü :bilmem: