Benim Albümüm 3.Sezon / Kazanan Sezen Aksu xemrexxx

Tebrikler @xemrexxx Szlerede tebrikler @Çiğdem- @Bully

kasımda irem dericiyle coşturacaz :Z

Ayrıca oyumun ne kadar önemi vardı bilmiyorum ancak Eflatunu sözünde tutup okusaydın oy kullanabilirdim şarkın güzeldi çünkü ama sözünün eri çıkmadın:ss
Çok iddalı bir yarışmacı seçtin:)

Tebrikler @xemrexxx Szlerede tebrikler @Çiğdem- @Bully kasımda irem dericiyle coşturacaz :Z Ayrıca oyumun ne kadar önemi vardı bilmiyorum ancak Eflatunu sözünde tutup okusaydın oy kullanabilirdim şarkın güzeldi çünkü ama sözünün eri çıkmadın:ss
Tebrikler @xemrexxx Szlerede tebrikler @Çiğdem- @Bully kasımda irem dericiyle coşturacaz :Z Ayrıca oyumun ne kadar önemi vardı bilmiyorum ancak Eflatunu sözünde tutup okusaydın oy kullanabilirdim şarkın güzeldi çünkü ama sözünün eri çıkmadın:ss

Kasımda kimle yarışsamda ilk haftadan gitsem acaba:F
şampiyonmu olmak istiyorsun hiç düşünme :A :A :A
haykocepkinn.jpg

Sezen kazanacaktı tabi :X Hande'm pis stratejilerinizle gitti. Yoksa o birinci olacaktı :X tebrix totoş @xemrexxx :A
ıyyy kaknem şey diğer albümüm handeydi senin yüzünden katılamadım.ss neyse yarışmayı kazanmam konusunda büyük emekleri geçen şike üstadları @denizz19 ve aziz yıldırım a tekrar teşekkür edip herkese iyi geceler diliyorum :D

aaa bu arada son 11 oy olayınıda açıklıyayım 11 oy vardı evet normalde gökhan 51 - sezen 61 di son 2 oy kala besalet yeni gönderdi duruma etki emtiyor diye ve gökhan biraz daha puanda yakınlassın heyecan olsun diye onuda ekledim :A :A :A
@xemrexxx @Bully

aaa bu arada son 11 oy olayınıda açıklıyayım 11 oy vardı evet normalde gökhan 51 - sezen 61 di son 2 oy kala besalet yeni gönderdi duruma etki emtiyor diye ve gökhan biraz daha puanda yakınlassın heyecan olsun diye onuda ekledim :A :A :A
@xemrexxx @Bully
resmen genç erkek diye gökhanı kayırmışsın ama sonuçlar yüzüne bir tokat gibi indi oh olsun sana çikinella:A

Maalesef yine kazanamadık sağlık olsun, bize şampiyonluk kısmet değilmiş diyelim.

@xemrexxx hiç içimden gelmese de tebrikler diyeyim bari. ss İki kez kaybettik maalesef Sezen'e, olmayınca olmuyor.

@çiğdem- sana da hiç içimden gelmese de emeklerine sağlık diyeyim bari. ss Bensiz MusicSurvivor'ında başarılar sana. :A

Maalesef yine kazanamadık sağlık olsun, bize şampiyonluk kısmet değilmiş diyelim.

@xemrexxx hiç içimden gelmese de tebrikler diyeyim bari. ss İki kez kaybettik maalesef Sezen'e, olmayınca olmuyor.

@çiğdem- sana da hiç içimden gelmese de emeklerine sağlık diyeyim bari. ss Bensiz MusicSurvivor'ında başarılar sana. :A
HAHAH aa sensiz olmazz survivor şampiyonluğu için gel :A :A :A

@Bully Çiğdem 2 , Hadise 2, Katy Perry 2 oldun başımıza. :A Sürekli 2.olmalar filan. :( :F @sokak sanati

@Çiğdem- maşallah Ozan sana ne kadar maaş veriyor. :F Birde yazmış biraz dinlenelim filan bende zannettim 1 ay ara verecek. Meğersem 4-5 günmüş. 😵:F

@xemrexxx Tebrikler, çok mütevazi görüyorum bu aralar seni. :A