FF En İyi Oyuncu Yarışması -- 25 Ekim

bu arada sadece 10 puan 1 kişiye verilebiliyor diğerlerine aynı puanı verebilirsin büyükten küçüğe sıralamana gerek yok :A
Şunları en baştan söylesene vicdan yapa yapa puan kırdım. :kiki:

Burcu Biricik'e de 1 vereceğim berbat oynadı kız @Çiğdem- sen de kullan. :A

İftira ben ablacıma, kraliçeme öyle şeyler yapar mıyım. :A @çiğdem-
:A :A
dunyanin-en-zehirli-yilani.gif

Bu arada şaka bir yana Hayat Şarkısı'nın bir kısmını izledim bugün, yanlış anlaşılma olmasın. :)

Reklam arasında göz attım belki yanımdamısın nerden bliyorsun hem bazı kişileri gözlemliyorum reklamda baktım diye 10 kişiye oy veriyor 2 dakıakda nasıl tüm kadroyu değerlendiriyorsalar :A :A :A
Bazıları dizi yayınlanmadığında bile oyluyor mesela @sokak sanati yüksek öngörüleri ile Rüzgarın Kalbi o hafta yayınlanmamasına rağmen oyuncuları değerlendirip puan vermişti. :A

@mrt-06 ile anlaştım kadın oyunculara 1 verdiğin her gün 1 ceza puanı alıcan böylece 10 gün içinde banlanıcan kız çikinella:A

İftira ben ablacıma, kraliçeme öyle şeyler yapar mıyım. :A @çiğdem-

belli ayoll çok iyi anlaşmışsınız bana sadece kendi dizindkei kadın oyunculara 1 verelek kendini neden sınırlıyorsun burcuya falanda 1 versene diyor :A :A :A
Atacan yapmasa bile ben yaparım tabii Gökhan Türkmen kazanamazsa. :A

hahahahah @sokak sanati olmayan diziyimi oylamış kafasında şekillendirmiştir senaryoyu olabilir :A :A :A

@vadikızı da kırgın çiçekler diye 2 defa yazmış hazar motana birinde 8 birinde 7 vermiş özgür çeviğe birinde 8 birinde 9 aynı diziyi 2 defa yazıp aynı oyuncuları farklı puanlarla oylamış :F :F :F

@xemrexxx te benim adaletli oylarımla uğraşıyor :ppp:
kız adaletin terazisini kafana bir geçirirsem beyin kanamasından ölürsün sen :A