Olsun canım sağolsunbu arada bu haftaki oylar çok absürd olmazsa ilk 4 belli
1.uzak ara yapmış durumda ve @Aserat ın sevdiği biri
2. @Çiğdem- in
3. @mrt-06 nın
4. @denizz19 un sevdiği bir isim
1. nin değişme şansı sıfır ama siz yine de bu hafta da oylarınızı gönderin@Bully @eskici @dosimosi @cookies @sokak sanati
yok saymadım@Starcı sen ve @sokk sanati nin oylarını saydım ilk 10 da yok o yüzden bilmiyorum her hafta ilk 10u hesaplıyorum
![]()
tekrarina bakacam birazdan. her hafta oyluyorum zatenparamparça izliyorsan oylasen ben cookies 3 ediyor
![]()
sen zaten dığru yoldasın @dosimosi ve @sokak sanati nı turabiye 10 verdikleri için psikiyatra yolladımOlsun canım sağolsun
1. ayın sınuçları açıklansın yeni kurallar koyucam @Çiğdem- @sokak sanati gibilere önlem olarak@sokak sanati Hayat Şarkısı'nı sen de izle bugün.![]()
Ay turabiye 10 mu verdiler 😱sen zaten dığru yoldasın @dosimosi ve @sokak sanati nı turabiye 10 verdikleri için psikiyatra yolladım
1. ayın sınuçları açıklansın yeni kurallar koyucam @Çiğdem- @sokak sanati gibilere önlem olarak![]()
aynen bence ikisi de muayene edilmeli akli dengelerinin yerinde olduğunu raporla kanıtlamalılarAy turabiye 10 mu verdiler 😱
Gerekirse baş jüri ben olurum.sen zaten dığru yoldasın @dosimosi ve @sokak sanati nı turabiye 10 verdikleri için psikiyatra yolladım
1. ayın sınuçları açıklansın yeni kurallar koyucam @Çiğdem- @sokak sanati gibilere önlem olarak![]()
Haklısın Atacan abiGerekirse baş jüri ben olurum.Zaten bu etkinliğe kayyum atama aşamasındayım.
![]()
evet. yarismanin nekadar gercekci oldugunu test edeyim dedim. sen nasil 10 vermeye sasirdiysan benden 1 vermene sasirdimAy turabiye 10 mu verdiler 😱
ayın birincisi belli boşuna uğraşma ama burcuyu ilk 3e sokabilir misin dur bi bakayımEvet kesinlikle izle çünkü Burcu'yu ayın birincisi yapmamız lazım.![]()
ehliyetim var. yerinde olmazsa araba surmeme izin verilmez demi? bu bir belge olarak gecer demiaynen bence ikisi de muayene edilmeli akli dengelerinin yerinde olduğunu raporla kanıtlamalılar![]()
BencE 1 vermem çok normal çünkü ben hiç sevmem onuevet. yarismanin nekadar gercekci oldugunu test edeyim dedim. sen nasil 10 vermeye sasirdiysan benden 1 vermene sasirdim![]()
@xemrexxx bak. kisisel nedenlerden dolayi biri basmis. sen 1 puani kabul etme.BencE 1 vermem çok normal çünkü ben hiç sevmem onu![]()
sanki sen turabinin şener şenle yarışacak seviyede oyunculuğuna 10 puan verdin@xemrexxx bak. kisisel nedenlerden dolayi biri basmis. sen 1 puani kabul etme.
Sanane istediğime istediğim puanı veririm@xemrexxx bak. kisisel nedenlerden dolayi biri basmis. sen 1 puani kabul etme.
Saklamak istemeni anlıyorum sevincimi gelecek haftaya saklarım o zaman.ayın birincisi belli boşuna uğraşma ama burcuyu ilk 3e sokabilir misin dur bi bakayım![]()
Daha fazla olmasi lazim hesaplarken oy kullanan kisi sayisini da degerlendir böyle olmaz bu isla 3 kişilik adam minik listede hala kimse yok diyon kör.ss
ayni sey degil ama. 6 dan asagisini haketmiyor bencesanki sen turabinin şener şenle yarışacak seviyede oyunculuğuna 10 puan verdin![]()