İnş diyelim cnm valla Gökhanı senin yönettiğini bugün öğrendim
Bakalım Sezen nasıl şarkıyla gelcek
geldi ya sezen görmedin mi yalnızlık senfonisi ile geldi emre😉
İnş diyelim cnm valla Gökhanı senin yönettiğini bugün öğrendim
AA başkanlığı diyorum bee vekil baskan yarışmaya laf edince destere dısında yalanmıs dedim 2 sezonda o hiç böyle etmediydiYok kırıldım ben.
Ona bakılırsa sen bir ara da beni yardımcı yapmıştın.. Allahım nasıl bir oyun bu.
Konuşmuştuk ya ilk haftalarda söylemiştim ben sana, benim hafızam iyidir unutmam. Final şarkımı beğenirsin umarım.İnş diyelim cnm valla Gökhanı senin yönettiğini bugün öğrendim
Şaka yapıyorum.AA başkanlığı diyorum bee vekil baskan yarışmaya laf edince destere dısında yalanmıs dedim 2 sezonda o hiç böyle etmediydi
yoksa ben arkadaşlık konusunda kimseyle kimseyi öyle kıyaslayıp şey etmem hepinizin yeri ayrı ayrı duruyor biz yarışmayla alakalı konusuyoruz sanada destepim ortada zaten ben yarıştım gibiydim senin yüzünden zaten burcuyu taşıyamadık ilgilenseydin yazık oldu kadına
AA başkanlığı diyorum bee vekil baskan yarışmaya laf edince destere dısında yalanmıs dedim 2 sezonda o hiç böyle etmediydi
yoksa ben arkadaşlık konusunda kimseyle kimseyi öyle kıyaslayıp şey etmem hepinizin yeri ayrı ayrı duruyor biz yarışmayla alakalı konusuyoruz sanada destepim ortada zaten ben yarıştım gibiydim senin yüzünden zaten burcuyu taşıyamadık ilgilenseydin yazık oldu kadına
Şaka yapıyorum.
Sen yine uzun mesajlar yazmaya başladın ben kaçayım en iyisi.
kayboluyorsun ortadan sonra benle ilgilenmiyorsunuz gölgeni vucudundan çıakrıp onunlamı sohebt edecez ayol sen zatne oklavalıksın son günlerdeŞaka yapıyorum.
Sen yine uzun mesajlar yazmaya başladın ben kaçayım en iyisi.
konuşmamız gereken meseleler var senle.kayboluyorsun ortadan sonra benle ilgilenmiyorsunuz gölgeni vucudundan çıakrıp onunlamı sohebt edecez ayol sen zatne oklavalıksın son günlerde
konuşmamız gereken meseleler var senle.
Neye cevap vereceğim.bak yine bana cevap vermedin neyse sustum
Neye cevap vereceğim.
yarın gündüz byük finali başlatacaz yarın akşam müsaitim konusuruz senin yine bir şeyin avr bellikonuşmamız gereken meseleler var senle.
yarın gündüz byük finali başlatacaz yarın akşam müsaitim konusuruz senin yine bir şeyin avr belli
Yok yok baya iyi bu sefer.yarın gündüz byük finali başlatacaz yarın akşam müsaitim konusuruz senin yine bir şeyin avr belli
Yok yok baya iyi bu sefer.
Çiğdoş kız bu aşık olmuş galiba kızı sana anlatacak belli ki kararsız bu sana danışacak
iyiyse daha iyi ayoll içimiz kararmadan knousuruz bakalım anlatsında ona göre birşeyler söylerim konuşma konusunda iyiym malum avukat gibiYok yok baya iyi bu sefer.
iyiyse daha iyi ayoll içimiz kararmadan knousuruz bakalım anlatsında ona göre birşeyler söylerim konuşma konusunda iyiym malum avukat gibi
Sarkiyi begendim. Sanki bayan kurtariyor sarkiyi. daha icli söylebilmesini beklerdim. muzik harika. insanin kalbine isliyor.Büyük finalde albümün özel slowlarından "Rüya" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock
muzik 10 numara ama Gökhanin sarkisi gibi söz kismina gelince biraz buyusunu bozuyor gibi muziginay neyse madem uyumadınızz final şarkımı dinleyip uyuyun bari
Ben bu oyunlara gelmem Ne tehdidi Kaan beni sever sayar Ayrıca o dostane bir uyarıydı değil mi @BullyKaan ettiği tehditler işe yaramış
@gözlemci oyları
3 Gökhan Türkmen - Yas
2 Sezen Aksu - İki Gözüm
1 Pinhani - Gözler Anlatır
3 şarkıda rezalet gibi Ama en iyisi gökhan olmuş ,
sezen aksudan bunu beklemezdim daha iyi bir parça
ile benden 3 alabilirdi
tv anketlerine gir oy kullan çabuk bakayımBen bu oyunlara gelmem Ne tehdidi Kaan beni sever sayar Ayrıca o dostane bir uyarıydı değil mi @Bully
Tabii ki Enis kardeşim seni tehdit etmem söz konusu bile olamaz finalde de desteğini bekliyorum bu arada.Ben bu oyunlara gelmem Ne tehdidi Kaan beni sever sayar Ayrıca o dostane bir uyarıydı değil mi @Bully