Tam bir ayakta kalabilme mücadelesine dönüşecek. İhanet ve arkasından yaşananlarTutar mı sence. 6 alır mı.![]()
Tam bir ayakta kalabilme mücadelesine dönüşecek. İhanet ve arkasından yaşananlarTutar mı sence. 6 alır mı.![]()
Ne tuhaf bi dizi bu be .ssyabancı dizi izle ayoll![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar İyidiri izle reytingine bakmadan izle çok seveceğine eminim.Ne tuhaf bi dizi bu be .ss
Ulan karını hileyle boşayıp metresinle gidiyon anladım da neden kıbrıs bebeğim anlatsana biraz ?
Iphonesinide dışarı attı zaten sinirlendim diziyi değiştirin pıliz .ss
Şu bankacı kadınıda sevmedim piss yılan get aut .ss
Yabancı dizide izlemek istemiyorum ama kısa süreli bi dizi önerin varsa alabilirim![]()
Flashla Arrowu izleyebildinmi onları kaçırma yeterNe tuhaf bi dizi bu be .ss
Ulan karını hileyle boşayıp metresinle gidiyon anladım da neden kıbrıs bebeğim anlatsana biraz ?
Iphonesinide dışarı attı zaten sinirlendim diziyi değiştirin pıliz .ss
Şu bankacı kadınıda sevmedim piss yılan get aut .ss
Yabancı dizide izlemek istemiyorum ama kısa süreli bi dizi önerin varsa alabilirim![]()
İzledim tabisi ama şu an krizlerdeyimFlashla Arrowu izleyebildinmi onları kaçırma yeter![]()
Sıkıntı krizi bide bu dizide kanser etti beni ne pis arkadaşı var şu kadının yahu .ssne kırızı 😱
Onu biliyorum Gizem entrika çevirip duruyorArkadaşlar İyidiri izle reytingine bakmadan izle çok seveceğine eminim.
İzle sürekliOnu biliyorum Gizem entrika çevirip duruyor![]()
Türk dizisi izlemek istemiyorum sürekli çünkü baya dizim var gibiİzle sürekli![]()
Çok saftirik bu Deniz adını taşıyamamışTürk dizisi izlemek istemiyorum sürekli çünkü baya dizim var gibi
Ahy şimdide kadını dolandırdılar bütün paralarını alcaklar![]()
Xndndk aynen ne biçim arkadaşmış bu lan gebertesim geldi .ssÇok saftirik bu Deniz adını taşıyamamış![]()
Neyse ki Kutsi iyi rolde gelirXndndk aynen ne biçim arkadaşmış bu lan gebertesim geldi .ss
Kutsinin evini verdiler kadına o değilde kutsi kala kala bu evdemiymiş .ss
Kim tecavüze uğradı sen şehvetli sahne olmadan sarmazsın.
Töre falan da varKim tecavüze uğradı sen şehvetli sahne olmadan sarmazsın.![]()
Aaa töre varsa ben de bakabilirim.Töre falan da varBizim Karagül'den Melek var
![]()
Var var güzel La sardı beni. Süper olaylar var kızı yakalasalar namus temizlemek için köprüden atacaklardı ama kız kaçtı şimdilikAaa töre varsa ben de bakabilirim.![]()
Bence gayet iyi başladı dizi. Ve çok güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum ben özellikle total seyircinin gönlünü çelecek bir hikaye.@denizz19 Yeşim cereni ilk bölümde kullanamayan dizi eğer tutmazsa sebebi bu olacak
Tam olarak Karagül sayılmazAdam evden kaçana kadar olan bölümünü izledim de bana Karagül'ün İstanbul versiyonu gibi geldi![]()