Adalet Peşinde 11. Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,381
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Adalet Peşinde
Ceren komiser ve ekibi çatışır
Darbecileri geri püskürtür Eda ilk yardım yapar
Ambulanstan Esranın ekibi anonsu aldık olay yerine yakınız
Ambulans takviyesi gelir
Darbeciler Bu iş burda bitmedi Ceren komiserim
Yıldırım başkomiserin darbecilerle iş birliği yaptığını öğrenen Eda ben şuanda geleceği göremiyorum ama Takipteyim Periler konseyide Edaya yardım ediyor ve Tam Darbeciler
Ofise saldıracakten La luna Kendalın Amerika bağlantılarıyla kurulmuştur ama hepsi fetocu dur
Toprak dedenide kandırmışlar zehirlemişte olabilirler Gagura Bile feto icadı bir oyun o Tacinin Lise arkadaşı Türkan ve eşide fetocu
Yani bu bir cinayet ve lanet ve sen Gaguranın üstüne yemin etmiştin oda cezayı kızın olan edayı alarak verdi bu bir Gagura cinayeti unutturma sihrinde herkes perilerin olduğunu unuttu
Hem bir yuvayı dağıttın
Efecan bunları bir bulursam hayatlarını cehenneme çevirecem
Bana psikologa götürdü annem sürekli beni babamı deli hasta yaptı
Eda uzaydaki okulu da arar çocuklar güneşe doğru gidiyordu
üşüyorlar Eda uzaydaki okulu arar
Asude hala Pakize o paralelcilerle çalışıyor dini kullanarak peri darbesi yapmaya çalıştı biz püskürttük
perilerin adı mit te teröriste çıktı bizdende fetocu çıktı hemde imam nikahlızevcesiymiş Pensilvanyadaki kişinin
Asude ne yok artık Pakize kaçtı
yinemi bir dahaki hedef çocuk esirgeme yurdu aslında o cadıya İmralı adasını toptan imha edip Devlet yaptı dicez camide görev senin pakize
Ceren komiser
Kardeşim merak etme bu defa bizkazanacağız o ortağımız cadı şimdi bir bilgisayar oyunundan çıkan bir oyundasaldırdıkları yer kendi evleri olucak ve okulları sevgilileri ölücek ve bizim tarafa geçiçekler bu oyun imam hatiplere bile yayılır ama sorun büyücektir
Tuğçe ceme süpriz doğum günü yapıcaktan Yatır çıkar Betüşlerin evinde

Yıldırım başkomiser Eda perinin tuzağıyla yakalanıyor ve fetocu polis olduğu ortaya çıkıyor
Pensilvanyadaki şatoya baskında çatışma çıkar Amerika askerleriyle Merkeziistihbarat teşkilatı geri çekilin yoksa Türkiyeye saldırırızi ama dediklerini tam yapıcakten bide newyork havalimanına canlı bomba zeytinin haberiyle engellenir Peri istihbarat teşkilatı ve Mitteki serdar abi ve ve ekibi beraber çalışıyor Peri istihbaray ekibinin başındada serday var ve büyük felaketleri önler aşktan oluşmuş örgüte eda öyle bir tuzak kurarki polislerin eline düşer
ama şimdi bir dert bilgisayaroyunları Türkiyede terör saçıyor dini yerleri bombalıyor oyun saatları tam yatsıken adı Gizemli robot İŞLER KARIŞIYOR
doğum günü zamanında ortalık karışıyor Tuğçenin doğum günü için mesaj vardır
Tuğçelerin kutlucağı betüş kafedede yatır söylentisi çıkar ketçapla mesaj gelir 2 gün içinde ölüceksin
bundan beyin cerrahı eceden şüphelenir ama aynı mesaj korku filmi seyreden ceren komiserede gelir telefondan gelir film bittikten
Mesaj Gizemli bir dost
Doğum günü kutlanırken Kırmızı su yağmaya başlar Kan yağmakta
Avni bune böyle tövbe tövbe
Bu bir Mesaj Ölüm Mesajı
Çünkü bu yağan Kan Çok dikkatli olmamız Lazım Aşk örgütüde yakalanmıştır senfoni orkestranın ortasında patlıyan bomba Adı Aydın Deli oğlu Kuyumcuları bile öldürmüştür Altın şeklinde bombalar yapmıştır Deli İbrahimin soyundandır bide
Ceren komiser işte şimdi yandık helvamızı kavurmaya başlasak iyi olur
Su bile Kan renginde
Cem ne Kanlı pastamı hemde insan kanından
Ne oluyor böyle
Ece ne kan içmişiz hatta yemişiz yandık Gizemli dost hepiniz öleceksiniz 3 Haftanız var
11.Bölümün sonu
@Çiğdem- @harunnn60 @vadikızı @beyazsoy @eskici @gözlemci @Doğu @xemrexxx @ozgur2113 @MayısKralı

Son düzenleme:
aaa hep senaryolarında ali ozan kendi isminle yer alırdın ilk defa nickinle yer alıyorsun sanırım :F

Tuğçe ceme süpriz doğum günü yapıcaktan Yatır çıkar Betüşlerin evinde pompy

@Harunnn60 @eskici @xemrexxx