198.bölüme daha cok var reyizHalkın Polisi 198.Bölümde Ekibe suikast girişimi ailelerle beraber olan Emniyet müdürünün sevgilisi Dilarada listede ölüm listesinde Ali ozan müdürün sevgilisi dilarada ölüm listesinde
@Çiğdem- @eskici @Billy Kane @cookies @Harunnn60
@emree-29
@ömer karataş
biliyorum üç bölüm kaldı entrika konusundan suikaste bağlıcak ölüm listesi Ali ozan müdürün ilkokuldan arkadaşı bürokrasiyi kullanıcak bunun için 196.bölümde198.bölüme daha cok var reyiz
Ali Ozan müdürün arkadaslari da hep hain galibabiliyorum üç bölüm kaldı entrika konusundan suikaste bağlıcak ölüm listesi Ali ozan müdürün ilkokuldan arkadaşı bürokrasiyi kullanıcak bunun için 196.bölümde
Bu ilk okuldan bodrumdan cumhuriyet İlköğretim okulundanAli Ozan müdürün arkadaslari da hep hain galiba
Farkeder mi genelde arkadaslari hain cikiyorBu ilk okuldan bodrumdan cumhuriyet İlköğretim okulundan
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bekliyoruz cnm tanıtım videosuda yakısmıs konuyaHalkın Polisi 198.Bölümde Ekibe suikast girişimi ailelerle beraber olan Emniyet müdürünün sevgilisi Dilarada listede ölüm listesinde Ali ozan müdürün sevgilisi dilarada ölüm listesinde
@Çiğdem- @eskici @Billy Kane @cookies @Harunnn60
@emree-29
@ömer karataş
Sende listedesin eskicide listedebekliyoruz cnm tanıtım videosuda yakısmıs konuya
Hayır mesut komiserin özel hareketteki arkadaşlarındaki gibi yaptımFarkeder mi genelde arkadaslari hain cikiyor
@xemrexxx melunudur kesin
Oda ölüm listesinde@xemrexxx melunudur kesin
MayısKralıda listedeyok la ben de listedeymişim
Oda ölüm listesinde
Bu ölümsüz katil ruh gibi
O zaman birlik olmamiz gerekiryok la ben de listedeymişim
Kertenkeledeki kızıl ejder gibiO zaman birlik olmamiz gerekir
Biz üstesinden geliriz onunKertenkeledeki kızıl ejder gibi
İyi geceler Emniyetteki ekipte listedeBiz üstesinden geliriz onun
Herkes listede o zaman reyiz iyi gecelerİyi geceler Emniyetteki ekipte listede