bana @Çiğdem- cevap versin o zaman sen değil ayrıca konuşmama
sen karışamazsın yok sayan sadece sensin bu arada başkaları adına konuşma
Jüri başkanıyım. Çiğdem kadar karışma yetkim var.
bana @Çiğdem- cevap versin o zaman sen değil ayrıca konuşmama
sen karışamazsın yok sayan sadece sensin bu arada başkaları adına konuşma
Çarşamba akşamı göreceksin sen kolay mıymış değil miymiş
Jüri başkanıyım. Çiğdem kadar karışma yetkim var.
O zaman al sana benden bir gözlük, hak ettin. sspek sanmiyorum.
Duruma bir bakarım gerekirse müthiş bir entrika çevirerek Erkin Koray beyi yarışmada tutarım o değil de sen buralara kadar ''şans'' ile geldin biliyorsun değil mi cınımÇarşamba akşamı göreceksin sen kolay mıymış değil miymiş
ava giden avlanir olmasindaÇarşamba akşamı göreceksin sen kolay mıymış değil miymiş
kararlıyım diyosun yani cnm
sadece vekil başkansın bana karışamazsın umut istediğimi yaparım
Aynen abla bu yarışma ikimize dar geliyor bu yüzden Erkin'in muhakkak elenmesi lazım.kararlıyım diyosun yani cnm
sadece vekil başkansın bana karışamazsın umut istediğimi yaparım
gözluk kötu birseymi?O zaman al sana benden bir gözlük, hak ettin. ss
Ben ne zaman başkan yardımcısı olacam ?Yarışmaya itirazın vardı buda karisacagim anlamına gelir. Vekıl Mekil şuan başkanım.
Yarışmaya itirazın vardı buda karisacagim anlamına gelir. Vekıl Mekil şuan başkanım.
Yoo değil aslında, okudum demek. Nötr bir ifade yani.gözluk kötu birseymi?
Aynen abla bu yarışma ikimize dar geliyor bu yüzden Erkin'in muhakkak elenmesi lazım.
hak ettin dedindeYoo değil aslında, okudum demek. Nötr bir ifade yani.
itirazım yok benim ben hiç birşeye itiraz etmedim etmemde sadece düşüncemi
söyledim @Çiğdem- bilir zaten işini 🙂
umut lütfen artık tartışmayalım lütfen
Ben ne zaman başkan yardımcısı olacam ?
Herkes şansını kendi yaratır, ben bunu bilir bunu söylerim.Duruma bir bakarım gerekirse müthiş bir entrika çevirerek Erkin Koray beyi yarışmada tutarım o değil de sen buralara kadar ''şans'' ile geldin biliyorsun değil mi cınım
Sonuçta olumlu bir ifade de değil. @Çiğdem- kendisine gözlük atanlara gıcık oluyor mesela.hak ettin dedinde
Umut destere gibi oy versin diyen kim?
Çiğdem abla ile konuş onu.
Gökhan elenirse üzülecek olmana sevindim, diğer yorumun talihsiz olmuş.ava giden avlanir olmasinda
Gökhan yada Erkin elenirse uzulurum
e yani biraz gicik bir sekil aslinda. "tamam okudum ama kaale almiyorum" manasinada gelebiliyor. @Çiğdem- ondan sinir oluyordur.Herkes şansını kendi yaratır, ben bunu bilir bunu söylerim.
Sonuçta olumlu bir ifade de değil. @Çiğdem- kendisine gözlük atanlara gıcık oluyor mesela.
Sesli güldürdünHerkes şansını kendi yaratır, ben bunu bilir bunu söylerim.
Sonuçta olumlu bir ifade de değil. @Çiğdem- kendisine gözlük atanlara gıcık oluyor mesela.
Erkin Koray bey şampiyon olamassa dağıtırım bu forumu Ziynet elendi önümüz açık engel yok sıcak denizlere inme vakti geldi bu hafta Gökhan dışında herhangi birisine tekmeyi basarız sonraki hafta zaten Gökhanın güzel şarkısı kalmayacağı için ona da tekmeyi atarızhak ettin dedinde