Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

@MayısKralı oyları
7-Ziynet Sali (Bu şarkının bende yeri çok başka bu yüzden tam puan)
6-Gökhan Türkmen (Baktımda bu sezon 2.oy kullanışım,eski oyumu gözden geçirdim hem şarkın harika hemde ilk hafta sana 1 vermişim)
5-Model (Makyajda oy kullanamamıştım bari bunda kullanayım bu şarkıcıda çok severim)
4-Merve Özbey (Finalde falan kullansan kesinlikle seni seçerdim ancak bu hafta 4 verdiğim için üzgünüm)
3-Erkin Koray (Efsaneye eleme hattına atmak olmaz)
2- Sezen Aksu (Buda efsane ancak durum bu :( )
1-Pinhani (Umarım efsane bir şarkıyla diğer efsanelerin arasında elenmezsin)

Kendini böyle kurtarabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun her türlü ipini çekecez senin Pazartesi :A
çiğdemin ipini çekmek kolay bir tane parlak maketini koyucan kafese çiğdem koklaya koklaya bulur onu yakalarız asıl sorun atacan bence ne yılandır o :A

@MayısKralı oyları
7-Ziynet Sali (Bu şarkının bende yeri çok başka bu yüzden tam puan)
6-Gökhan Türkmen (Baktımda bu sezon 2.oy kullanışım,eski oyumu gözden geçirdim hem şarkın harika hemde ilk hafta sana 1 vermişim)
5-Model (Makyajda oy kullanamamıştım bari bunda kullanayım bu şarkıcıda çok severim)
4-Merve Özbey (Finalde falan kullansan kesinlikle seni seçerdim ancak bu hafta 4 verdiğim için üzgünüm)
3-Erkin Koray (Efsaneye eleme hattına atmak olmaz)
2- Sezen Aksu (Buda efsane ancak durum bu :( )
1-Pinhani (Umarım efsane bir şarkıyla diğer efsanelerin arasında elenmezsin)
inşallah ide 13. bölümde biter.ss

@Çiğdem- bunu hak ettin. :T:

s-2e5465fcb043cfb2f90eb35ea0c5ac40ff9757b0.gif
hahahah ayy 3 dakıkada bir açıklıyoruz korktum bee birden görünce :( :( :(

@MayısKralı harika puan çok teşekkürler, dizin hala devam ediyorsa okurum, yine sessizce bitirdiysen boşuna uğraşmayayım. :F

1. puan durumu gelicek şimdi

@Ahmad Oyları
7p - Model
6p - Gökhan Türkmen
5p - Erkin Koray
4p - Merve Özbey
3p - Sezen Aksu
2p - Pinhani
1p - Ziynet Sali