14 Ekim 2016 Cuma Reyting Sonuçları

Bana Sevmeyi Anlat sonunda hak ettiği yerde. :Z

Geçen haftaki müthiş bölümden sonra bu hafta iyi bir artış bekliyordum ama 6 reyting ve zirve beklemiyordum helal olsun cidden. :Z

2 haftadır senaryosu daha da güçlendi, temposunu korursa kolay kolay düşmez bence.
Oylar plizzz:A

Kiz bizde fox yok ben bile diziden haberdarim :)
hahah ben türk dizilerine çok hakim değilim yabancı dizilerde daha çok ilgiliyim bunuda bu ne diye googleye yazdım iyikide yazmışım çünkü filme geçilmiş kiralık aşk yazacaktım konuya az kalsın :A :A :A

tabloda görülmeyen bir dizi hemen 1.sıraya gelmiş anlaşılan bu yeni reyting sistemi fox u eski haline getirmeye çalışıcak kösemin reytinglerini merak ediyorum @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati :A :A :A

hahah ben türk dizilerine çok hakim değilim yabancı dizilerde daha çok ilgiliyim bunuda bu ne diye googleye yazdım iyikide yazmışım çünkü filme geçilmiş kiralık aşk yazacaktım konuya az kalsın :A :A :A

tabloda görülmeyen bir dizi hemen 1.sıraya gelmiş anlaşılan bu yeni reyting sistemi fox u eski haline getirmeye çalışıcak kösemin reytinglerini merak ediyorum @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati :A :A :A

Konuda ki resmi nasıl buldun.:A @pompy lütfen örgüt mörgüt lafı etmeden sende fikrini söyleyebilirsin.:F

Konuda ki resmi nasıl buldun.:A @pompy lütfen örgüt mörgüt lafı etmeden sende fikrini söyleyebilirsin.:F
silahlı saldırıda sevişme sahnesi bide dudaktan öpüşme sahnesi @sokak sanati
ve bide aşiret liderleri ve 1 sevgiliyle yetinmeyen zenginler seyretmiştir bide patron kısmı Ab yani
bana sevmeyi anlat için dedim bunu
Arka sokaklardaki o resim hüsnüyü Maruf vurdu Azmi onu korudu kilise füze attı azmi oğlunu canlı bomba yaptı dolu hastahaneyi patlattı @sokak sanati hem iyi hem üzüntülü bir resimdi

Son düzenleme:
Arka Sokaklar helal olsun sadece ama yakında düşecektir görürsünüz. :) :)

Bana Sevmeyi Anlat daha da artacaktır çünkü hep üstüne koyarak ilerliyor hep kimse tutamaz yani artık bizi! :bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:

Kiralık Aşk çok iyiydi yine tebrikler bozmazlar umarım artık! 🙂

Son düzenleme: