aynen efsane dizi arka sokaklaruzun sure sonra izlemek nasip oldu. Nicin hala bukadar ilgiyle izlendigini anlamis oldum. bagladi bu bölum kendine. Heyecanli baya
aynen efsane dizi arka sokaklaruzun sure sonra izlemek nasip oldu. Nicin hala bukadar ilgiyle izlendigini anlamis oldum. bagladi bu bölum kendine. Heyecanli baya
Boşuna demiyoruz Rıza Baba başkadır diye [emoji2]uzun sure sonra izlemek nasip oldu. Nicin hala bukadar ilgiyle izlendigini anlamis oldum. bagladi bu bölum kendine. Heyecanli baya
avrupa yayininda daha bölum bitmediBoşuna demiyoruz Rıza Baba başkadır diye [emoji2]
Bölüm çok iyiydi. Kim kaybetti diye git-gellerin olması diziye yeni bir soluk getirdi. Umarım böyle devam eder.
bomba patlıyor bideFragman yakıyor yakıyor [emoji33]
O zaman spoiler vermeyelim sana [emoji2] bitince yorumunu bekliyoruz [emoji2]avrupa yayininda daha bölum bitmedi
Bomba demek reyting demek oluyor. Patlamasında sıkıntı yok [emoji2]bomba patlıyor bide
aynen efsane dizi arka sokaklar
Boşuna demiyoruz Rıza Baba başkadır diye [emoji2]
Bölüm çok iyiydi. Kim kaybetti diye git-gellerin olması diziye yeni bir soluk getirdi. Umarım böyle devam eder.
oylarınızı bekliyorum abudik gubudik diziler lsiteye girerken halkın dizisinin girememesi olmuyoravrupa yayininda daha bölum bitmedi
mithis bir bölumdu. sonundaki planada bayildim. fragmanda bomba.O zaman spoiler vermeyelim sana [emoji2] bitince yorumunu bekliyoruz [emoji2]
Hadi hayırlısı [emoji2]mithis bir bölumdu. sonundaki planada bayildim. fragmanda bomba.
artik cuma gunleri kanal d izleyecegim
1 senedir izlemiyordum diziyi
Tamam birazdan kullanırım [emoji2]oylarınızı bekliyorum abudik gubudik diziler lsiteye girerken halkın dizisinin girememesi olmuyor
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-14-ekim.262072/
Yüksel sezon finaline yakın çıkar diziden. Bulmuşlar reytingli adamı kesinlikle çıkarma konusuna girmezler.bence yolcudur abbas albay yüksel durmaz ölür gelecek haftaki bölümde
cevher kadar dururHadi hayırlısı [emoji2]
Tamam birazdan kullanırım [emoji2]
Yüksel sezon finaline yakın çıkar diziden. Bulmuşlar reytingli adamı kesinlikle çıkarma konusuna girmezler.
Aynen bencede. Ama bir Cevher Şanlı olamaz.cevher kadar durur
azminin yaptığı daha deliceydiAynen bencede. Ama bir Cevher Şanlı olamaz.
aynen cevher başkaydı ne güzel devrem diyorduAynen bencede. Ama bir Cevher Şanlı olamaz.
ama onu soma faciAsından sonra bitirdileraynen cevher başkaydı ne güzel devrem diyordu
Azmi de kim be reis. Cevherin tırnağı bile olamaz.azminin yaptığı daha deliceydi
Devrem [emoji2] adam efsaneydi ya. Keşke polis rolünde katılsaydı [emoji17]aynen cevher başkaydı ne güzel devrem diyordu
hastahaneyi bir tek işid patlatmış ama boş hastahane dolu hastahanede bomba patlaması delilik gerçektenAzmi de kim be reis. Cevherin tırnağı bile olamaz.
Devrem [emoji2] adam efsaneydi ya. Keşke polis rolünde katılsaydı [emoji17]