Poyraz Karayel 63. Bölüm (Yeni Sezon) Yorumları | #BirDevirKapanıyor

Bu arada Ünal Silver de konuk oyuncu olarak geçiyor. Zaten karakteri kansermiş 1-2 bölüme ölür. :X

Meltem'i kaçırdılar. ss

Ayşegül evet dedi. :(

Bu arada yeni sezon galasına da aynı anda girmiş, geleceğini biliyorduk da bayağı iddialı bir giriş oldu bu :)

POYRAZ GERİ DÖNDÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Z :Z :Z

tumblr_n9sdm6Pz321tizpoeo1_500.gif

Kesinlikle çok iyi bir bölümdü, birkaç ay önce 3. sezon fikrine karşı çıksam da Ethem Özışık bayağı güzel hazırlanmış. Reytinglerde ortalığın tozunu attıracağı zaten kesin. Gelecek haftayı merakla bekliyorum. :D

Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim, çocukların ölmesi yüreğimi dağlattı. :(

Sadettin: Allah zihin açıklığı versin. :F

Bahri baba, Kebapçı Celal'in dükkanda yemek yer, hesabı Celal öder. :)

İşte bu beee Poyraz geldiii. :oley: :oley:

Bu arada yeni sezon galasına da aynı anda girmiş, geleceğini biliyorduk da bayağı iddialı bir giriş oldu bu :)

Gerçekten de iyi süründürdüler. ss Ama değdi be Poyraz'ımız geri döndü. :Z

Ethem Özışık diyorum ve susuyorum. Farkını yine ortaya koydu.

Bu arada Ethem Bey de gelecek bölümlerin ipucusunu vermiş. :A @xemrexxx @Bully

Aynı anda paylaşmışız aynı tweet'i. :A
dağılmadan oyları alalım arkadaşlar :F @Tzira @soo
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-12-ekim.262011/

Ya iddaaları alalım ? Bu adam nasıl ölmedi kefeni açılmıştı

Fazla bekletmeden Poyrazin gelmesi iyi oldu. Yoksa seyirci kaçtı kaçacak gibiydi. Bölümü genel olarak beğenmedim ama aynı his ikinci sezon başında da olmuştu. Yeni karakterlere ve hikayelere alışmak zaman alacak. Umarım Poyraz'ın iki sene boyunca nerede olduğunu iyi tasarlamislardır. Ethem Özışık'a güvenim tam ama beklentim de büyük.

Bu arada bölümde en keyif aldığım kısımlar Songül sahneleriydi. Hala aynı ve hala güven vermiyor. Hiç değişmesin zaten. Bu haliyle kalsın.

Ya iddaaları alalım ? Bu adam nasıl ölmedi kefeni açılmıştı

Hangi bölüm olduğunu şuan hatırlamıyorum ama Poyraz istihbarat ile görüşmüştü. Bir şey lazım olursa ara, uyuşturucu çetelerini kökünden halletmek istiyoruz tarzında bir şey demişti bu kadın hatta.

Poyraz'ı bence onlar kurtardı. Gizli görevler için kullandılar. Hatta bölüm sonuna doğru Meltem, Poyraz'ın gizli görevdeyken ki fotoğrafını açmak üzereydi tahminen. İstihbaratta Poyraz açığa çıkmasın diye Meltem'i kaçırttı diye tahmin ediyorum.

oEW9Nk.jpg

Hangi bölüm olduğunu şuan hatırlamıyorum ama Poyraz istihbarat ile görüşmüştü. Bir şey lazım olursa ara, uyuşturucu çetelerini kökünden halletmek istiyoruz tarzında bir şey demişti bu kadın hatta.

Poyraz'ı bence onlar kurtardı. Gizli görevler için kullandılar. Hatta bölüm sonuna doğru Meltem, Poyraz'ın gizli görevdeyken ki fotoğrafını açmak üzereydi tahminen. İstihbaratta Poyraz açığa çıkmasın diye Meltem'i kaçırttı diye tahmin ediyorum.

oEW9Nk.jpg

Çok mantıklı tahmin. Daha geçenlerde ev arkadaşımla diziden konuşurken o istihbarat işini havada bıraktıklarını ve bunun saçma olduğunu konuşuyorduk. Bana da çok olası geldi bu durum, çünkü onu öldürmeyi planlayan Ruslar'ın ona iyilik yapmayacağı belliydi, o cenazenin falan bir şekilde birileri tarafından ayarlanmış olması lazım.