Poyraz Karayel 63. Bölüm (Yeni Sezon) Yorumları | #BirDevirKapanıyor

Albay amcayı evden atmaya kalkıyor hadsizler. ss

Albay amca. :(

Bahri baba şova devam ediyor. :A

Son düzenleme:
İlker'in Mavi reklamı izleyiciye bir mesaj mı :A

Poyraz Karayel'in reklam arasında bile İlker Kaleli var, gel artık iki gözümün çiçeği dünyanın en güzel Ayşegül'ü evleniyor :A

Bahri Baba özlediğimiz hallerine dönmüş.

Eda veya Meltem Poyraz'ı bulacaklardır.

Bu arada Ayşegül'ün evinde ki Tutunamayanlar kitabı kitaplıkta dururken bir anda kayboldu, kesin Poyraz ile bir ilgilisi var o sahnenin. :A

Bence şimdiye kadar güzel bir açılış oldu. Bazı sahnelerde başka bir dizi izliyormuş gibi hissettim, ama oradaki zamana göre aradan 2 yıl geçtiği için normal. :)
  • Songül tüm hengameye rağmen hala muhteşem. Hukuk fakültesini kazanıp sonrasında da öğrenciliğiyle hava atması güldürdü. Söylediği gibi Sema'ya toz yutturması imkansız, ama bence fena bir avukat olmaz. En azından ağzı iyi çene yapıyor. :A
  • Yeni oyuncular diziye çok yakışmış. İlker Aksum, Funda Eryiğit ve Ayda Aksel sanki en baştan beri aramızdaymış gibi hissettirdi. Geçen sezon Fırat Çelik, Öykü Çelik vb. olduğunu düşünürsek bu sezondaki transferler 10 numara. :D
  • Albay'ın sahnesi de çok duygusaldı, böylece Poyraz'ın evini ve duvar yazsını son kez görmüş olduk.
  • Ayşegül'ün işi intihar etmeye kadar götürmesi üzdü, ama her şeye rağmen mutlu olmayı hak ediyor be. :(
  • Bahri de bir açıldı pir açıldı. Adam Despina ile evlendikten sonra bir köşede oturmaya başlamıştı, ama yeniden eski haline dönmesi güzel oldu. Kebapçı Celal yanında halt yemiş bile diyebilirim. :A
  • Meltem'in dediği gibi Poyraz ölmedi ve inşallah çok yakında ortaya çıkacak. :(
  • Çınar'ın Tehlikeli Oyunlar'dan okuduğu bölüm duygulandırdı. :(
  • Zülfikar ve Taş Kafa da ödev işini fena kıvırmadı, ama bir Poyraz değillerdi maalesef. :(
  • Sema'yı daha şimdiden çok özledim. :(
  • Despina'nın dili çok uzamış, Bahri ile zıtlaşmaya başladılar bile. .ss
  • Bu arada Hasan Yağmur bayağı büyümüş. :X
  • Osman Taşçı da Çağrı Vila Lostuvalı'yı pek aratmamış ilk bölüm adına konuşursak. :)
  • Reklam arasında İlker Kaleli'nin Mavi reklamının çıkması ise dikkat çekici bir işaret bence. :A
Sonuç olarak çok özledim ve dediğim gibi güzel gidiyor, umarım Poyraz'a dair ipuçlarını da yavaş yavaş alırız. :X