ama bir dahaki bölüm ebru hamileArka sokakları izlemedim ama özet geçmişssin iyi de olmuş beğendim, diğer senaryona göre daha oturaklı gittiği kesin.
ölen olcakmı acaba saldırıda rızanın ailesinden ekipin ailesindenİyi bari Tunca uygunmus
Olmaz benceama bir dahaki bölüm ebru hamile
ölen olcakmı acaba saldırıda rızanın ailesinden ekipin ailesinden
rızanın yardımcısıEngin kim reyiz
arka sokaklarda belki can başak çıkacak yada sakat kalıcak konu abd yle ilgili olduğu için abd büyük elçisinede suikast düzenliyebilirlersenaryoda mı ?
ilker inanoğlu dönecek yani arif müdür(can başak) çıkarsa ??rızanın yardımcısı
arka sokaklarda belki can başak çıkacak yada sakat kalıcak konu abd yle ilgili olduğu için abd büyük elçisinede suikast düzenliyebilirler
evet emniyete baskın varilker inanoğlu dönecek yani arif müdür(can başak) çıkarsa ??
Riza güclenecek mi yanirızanın yardımcısı
arka sokaklarda belki can başak çıkacak yada sakat kalıcak konu abd yle ilgili olduğu için abd büyük elçisinede suikast düzenliyebilirler
Sana da iyi geceler reyiz bende cikacam zaten birazdan yarin devam ederiz tabi
güzel bir bölüm bizleri bekliyor fragman için sağolHalkın polisi 195.Bölüm fragmanı
Halkın polisi 195. Bölüm fragmanı
Ali ozan müdürün sınıf arkadaşı
Şimşekler Belediye Başkanı Halil kayanın oğlu aldattığı kızı tuzağa düşürüp kameraya kaydetti plajda
Ve böylecesine o kızda millet vekilinin kızı siyasetçilerden olan kızları
Ali ozan müdürün eskiden hoşlandığı kızda ve onun sınıf arkadaşıdır
Adı Arda zekioğludur ama iş zordur onlar için adam belediye başkanının oğludur Peşinden giden polisler fetodan tutuklandı
Ebrunun hamile kalması Hande Tunçla sevgili olmaya başlar buna kızan ebrunun babası aşireti devreye sokar ebrunun da infaz kararı çıkar Polatın arkadaşı barkın hem Polatı satar hem barkını
Ebru eski sevgilisinin arkadaşına söyler tunç sattı sizi babası polis
Barkın lakabı oduncu özel hareket den gelen polis
Barkın bizi satanada bize bulaşan ekibe de ders vericez
@MayısKralı @çiğdem @Harunnn60 @emree-29 @beyazsoy @eskici
15 ekim salı günü fav10.net te
Entrikası var demi ben pek entrika konusunda iyi değilimgüzel bir bölüm bizleri bekliyor fragman için sağol
evet heyecan gerilim bunlarda varEntrikası var demi ben pek entrika konusunda iyi değilim
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ebru Tuncu handeden kıskanacakevet heyecan gerilim bunlarda var