1x1
Sonunda izleyebildim, gerçekten çok uzun olmuş ilk bölüm ama bu kadar olay da 40 dk'ya sığmazdı umarım gelecek bölümler bu kadar uzun olmaz 80 DK çok fazla 60 bile olmasın. Yabancı dizilerde 40 DK'ya alışmışım.
Neyse bence gayet tatmin edici bir ilk bölüm oldu fakat olaylar çok hızlı ilerledi sanki her şey çok kolay olmuş gibi oldu. İki defa ters köşe oldum, o adamın hayın çıkmasına ağzım açık kaldı sondaki kadın da zaten tahmin ettiğim bir isim oldu. (Bu arada o kadın Mom'daki hanımefendi değil mi?
@OzaN)
Sarışın hanımı pek beğenemedim güzellik açısından ++ ama oyunculuk açısından beğenmedim, çok soğuk oynadı. .ss Zamanla alışabileceğimi düşünüyorum diğer oyuncular gayet iyiydi zaten çoğu başka dizilerde izlediğim isimler.
Bu arada kullanılan müzikler, çekim teknikleri bana hep Lost'u hatırlattı yapımcıları da yabancı gelmedi, acaba aynı yapımcılar mı?
Yerli - yabancı dizilerde ilk bölümlerde söylenen bir laf vardır, çoğu dizide bu laf olur bu dizide de oldu "bu daha bir başlangıç işler daha da karışacak" .
Bu arada Ozan ilk 5 - 10 DK'sı en heyecanlı kısımlarıydı, nasıl sıkılmayı başarmıştın acaba?
Puanım; 8/10
@xemrexxx @Tolstoyevski @OzaN @çiğdem- @sokak sanati
Çiğdem izlemediysen öneririm, güzel bir bilim kurgu dizisi keza Umut sen de.