Gizli Tuzak 2.Bölüm

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,759
Puanı
280
not: bazı sebeplerden dolayı gizli vadi adlı senaryomun adı gizli tuzak olmuştur

mesut ağır yaralanmıştır ve hastaneye kaldırılmıştır iyi haber gelir durumu iyiye gitmektedir birkaç gün hastanede kalacaktır
çakır: oh şükürler olsun canpolat mesut kardeşimiz iyi
polat: evet şimdi kgt başkanına durumu bildirelim
polat maraz aliye telefon açar ve mesut'un durumunun iyi olduğunu söyler maraz ali rahatlar
bu arada nevzatta konseyini toplar ve gündemi değerlendirirler konseydekilerden biride ünlü italyan mafyası
sergio bocettidir bu adam çok tehlikeli birisidir cevher ise havaalanına gider çünkü sağ kolu erdem suriyeden dönecektir
ve uçak iner erdem ile cevher sarılırlar
cevher: hoşgeldin erdem
erdem:hoşbulduk abi hiç değişmemişssin bakıyorum
cevher: sende öyle sende der ve tilki andrei gelir
erdem: bu kim abi?
cevher:rus dostumuz tilki andrei erdem
tilki: memnun oldum erdem
erdem:bende andrei bende
erdem aslında kgt ajanıdır cevherdeki mektubu almak için dönmüştür istanbula nevzat bocetti ile konuşur ondan
süleyman çakırı öldürttürmesini ister bocetti kabul eder çakır ve polat ofise geçerler
çakır: ee canpolat ne diyorsun bu pislikleri nasıl temizleyeceğiz
polat: pislikler bitmez çakır bitmez ama bir şekilde temizleyeceğiz
memati: yatın yere der ve bocettinin adamları silahlı saldırı düzenlerler kimse yaralanmaz ama korumalardan bir kaçı ölmüştür
çakır: dalaksız ciğersiz şerefsizler onunki bununkiler kesin nevzat şerefsizinin işidir
polat: başka kimin olacak
nevzat cevher ve tilkiyi çağırır ölüm listesi verir
nevzat: bu listedekiler eksiksiz bir şekilde ölecek anlaşıldı mı ?
tilki ve cevher: anlaşıldı efendim
erdem mektubu bulmaya çalışır ve bulur mektupta nevzatın tüm pislikleri vardır ve metubu maraz aliye ulaştırır maraz ali kendinden emin bir şekilde:
şimdi bittin nevzat der
2.bölüm sonu