YörüklerNe konuda
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YörüklerNe konuda
Hee anladimYörükler
Ben totalde 110 ab grubunda 8 alırımReytingleri begendiysen iyi reyiz
Sen hafta diziler arasinda zirveyi alirsinBen totalde 110 ab grubunda 8 alırım
Bakalım aşkın peşinden ne yapıcak
Ab grubunda ikinci olurum yine diziler arasında 1.Aşkın Peşinden olurSen hafta diziler arasinda zirveyi alirsin
Senin dizi 300 yorumu gecti birinci olursun benceAb grubunda ikinci olurum yine diziler arasında 1.Aşkın Peşinden olur
evet totalde olur ab grubunda 4. olurumSenin dizi 300 yorumu gecti birinci olursun bence
Ab de de iyi olursun benceevet totalde olur ab grubunda 4. olurum
aşkın peşinden sorun yaratırAb de de iyi olursun bence
reytingi ölçen yazıyor ab grubuna önem verdiği için kendisi ab grubunu yükselt ölçüyor romantik komediyiNiye yaratsin
Ne kadar reyting alirsa onu yazar farkli yazmaz yanireytingi ölçen yazıyor ab grubuna önem verdiği için kendisi ab grubunu yükselt ölçüyor romantik komediyi
300 mesaj ab de 11 reyting ama total 9 reyting olmalı ama bende tersi oluyorNe kadar reyting alirsa onu yazar farkli yazmaz yani
Ab ve total neye göre belli oluyor birisi mesaj sayisi birisi de konuya kac farkli kisinin mesaj yazdigine göre degil mi300 mesaj ab de 11 reyting ama total 9 reyting olmalı ama bende tersi oluyor
15 mesaj ab de1 reyting totalde 20 mesaj 1 reytingAb ve total neye göre belli oluyor birisi mesaj sayisi birisi de konuya kac farkli kisinin mesaj yazdigine göre degil mi
Hmm anladim simdi15 mesaj ab de1 reyting totalde 20 mesaj 1 reyting
normalde herkesin ab sinin totalden 2 reyting yüksek olması lazım ama bu işi en iyi atacan hal ediyor ve fks14 ama atacanın reytinginde totalde 9 aldım fks de ise Ab grubunda 10 reyting totalde 9 reyting alıp giremedim listeyeHmm anladim simdi