Alamaz o kadarYani onun gibi. .ss
Neyse Cesur Yürek ortalığı yıkacak inşallah en azından TOTAL'i alırız gibi Perşembe zirvedeki dizi 5.50 reyting zor aldı geçen hafta.![]()
Alamaz o kadarYani onun gibi. .ss
Neyse Cesur Yürek ortalığı yıkacak inşallah en azından TOTAL'i alırız gibi Perşembe zirvedeki dizi 5.50 reyting zor aldı geçen hafta.![]()
İçerde devam ederse iki Ay Yapım dizisi nasıl Pazartesi olacak ki?yok ne bırakması onunda bu sezon dizisi vardı ama ertelendi büyük ihtimalle kırgın çiçekler final yapacak seneye pazartesi kenan devam edecek hatta ayhan ışığın oynadığı cingöz recai rolunde olucak diyordu @xemrexxx kenanı
aaa polismi olurmuydu gerçekten![]()
Neden?Alamaz o kadar![]()
aa evet orasıda var ama 2.sezonu final sezonu olur gibi tutsa bile çok tadını kaçırmazlar benceİçerde devam ederse iki Ay Yapım dizisi nasıl Pazartesi olacak ki?
Yakışır sana kız cidden böyle otoriter bir imajın var ya o yüzden didim.
Neden?![]()
Hee kadın dizisi izleyeyim milletin içinde.hahaha aa ne bileyim izleyebiliyormusun askere gitme şansım yokki
15 yılda kenan ve halit bey ne yapsa tuttu vlla bakalım hangisi bocalayacak yada devammı edecekler bu seriye tabi kenancıyım ben![]()
![]()
![]()
Aman bir İçerde dizisi tuttu, Show fanı bi havalara girdi.O zaten askere gidecek askerde tv izletiyorlar mı? Hem reyting de takip edemez.Bence Kurt Seyit gibi ellerinde patlayabilir.
![]()
Yaz başından beri kaç dizi tutturduk haberin var mı senin kanalının dizileri 1 reytingde kaldı.Hee kadın dizisi izleyeyim milletin içinde.
Aman bir İçerde dizisi tuttu, Show fanı bi havalara girdi.![]()
Masa başı da sıkıcı olu kız Aylin gibi olursun. .ssaa evet orasıda var ama 2.sezonu final sezonu olur gibi tutsa bile çok tadını kaçırmazlar bence
aaa o bakımdan yani polis kıyafetleri yakışır aslında ama masa başı olursa daha sağlıklı olur sokağa çıkarsam zeyno gibi istanbulu birbirine katarım vlla huyumuzda benziyor zaten hahahah![]()
![]()
![]()
Gülümse Yeter battı, Arkadaslar İyidir battı, cmt ve cuma ortalıkta yok. Çarşamba wefad.Yaz başından beri kaç dizi tutturduk haberin var mı senin kanalının dizileri 1 reytingde kaldı.
Masa başı da sıkıcı olu kız Aylin gibi olursun. .ss
Gülümse Yeter battı, Arkadaslar İyidir battı, cmt ve cuma ortalıkta yok. Çarşamba wefad.
Kanal D pazartesi ortalama, sali iyi, çarşamba wefad, perşembe bizde, cuma bizde, cmt ortalama, pazar yok.![]()
sizide 2 yıldır kovmaya çalıştığınız arka sokaklar ayakta tutuyor amaYaz başından beri kaç dizi tutturduk haberin var mı senin kanalının dizileri 1 reytingde kaldı.
Masa başı da sıkıcı olu kız Aylin gibi olursun. .ss
Gülümse Yeter Babam ve Ailesi'nden daha çok izleniyor ama o batık BA ortalama.Gülümse Yeter battı, Arkadaslar İyidir battı, cmt ve cuma ortalıkta yok. Çarşamba wefad.
Kanal D pazartesi ortalama, sali iyi, çarşamba wefad, perşembe bizde, cuma bizde, cmt ortalama, pazar yok.![]()
Aynen.sizide 2 yıldır kovmaya çalıştığınız arka sokaklar ayakta tutuyor ama![]()
![]()
![]()
Reklamdan sonra devam etti mi? En son vurulmayı izledim sonu mutlu bittiyse güzel.kucuk cocuk felc kalmadi. nikahta yuruyordu
bosuna ask kazandi demedimReklamdan sonra devam etti mi? En son vurulmayı izledim sonu mutlu bittiyse güzel.![]()
Zaten Fatih ile Nur evlense izleyiciler bayağı tepki gösterirdi 59 bölüm yüzleri gülmedi mutlu sonu hakettiler.bosuna ask kazandi demedimbizde o sahnede reklam girmedi
Yigit ölmedi. öyle hissettirdiler taki Nur Damada elini uzatana kadar. gerci 3 ay sonra Nur hemen Fatihle evlenmezdi zaten
Nur Sultan'ın başını ezdi.olmamış sultan ortağım yer gök aşkta tüm konağı yakmıştı .ss
Ne zaman demiştin ya.
Niye dalga geçiyorsun ki bu dizi FGNS'den daha güçlü bir senaryoya sahipti Fatmagül'de bir şey yoktu ki klişe olaylar.![]()
Mesajlarımı iyi oku orijinal demedim senaryosu güçlü dedim. 😉 Bak Asla Vazgeçmem'in aynı konusunu senin kanaldaki Bana Sevmeyi Anlat işliyor ama 1 reyting alıyor, önemli olan konu değil o konuya güçlü bir senaryo oluşturmak.Evet eşi komaya giren adamın başka kadın ile aşk yaşaması eşinin uyanması çok orijinal.
FGSN sığ konuyu çok düzgün işleyip reyting rekorları kırdı.![]()