Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

yok ne bırakması onunda bu sezon dizisi vardı ama ertelendi büyük ihtimalle kırgın çiçekler final yapacak seneye pazartesi kenan devam edecek hatta ayhan ışığın oynadığı cingöz recai rolunde olucak diyordu @xemrexxx kenanı :F

aaa polismi olurmuydu gerçekten :F
İçerde devam ederse iki Ay Yapım dizisi nasıl Pazartesi olacak ki? :D

Yakışır sana kız cidden böyle otoriter bir imajın var ya o yüzden didim. :D
Neden? :T:

İçerde devam ederse iki Ay Yapım dizisi nasıl Pazartesi olacak ki? :D

Yakışır sana kız cidden böyle otoriter bir imajın var ya o yüzden didim. :D

Neden? :T:
aa evet orasıda var ama 2.sezonu final sezonu olur gibi tutsa bile çok tadını kaçırmazlar bence :F

aaa o bakımdan yani polis kıyafetleri yakışır aslında ama masa başı olursa daha sağlıklı olur sokağa çıkarsam zeyno gibi istanbulu birbirine katarım vlla huyumuzda benziyor zaten hahahah :F :F :F
rEXqAB.jpg

hahaha aa ne bileyim izleyebiliyormusun askere gitme şansım yokki :F

15 yılda kenan ve halit bey ne yapsa tuttu vlla bakalım hangisi bocalayacak yada devammı edecekler bu seriye tabi kenancıyım ben :A :A :A
Hee kadın dizisi izleyeyim milletin içinde. :A

O zaten askere gidecek askerde tv izletiyorlar mı? Hem reyting de takip edemez. :A Bence Kurt Seyit gibi ellerinde patlayabilir. :A
Aman bir İçerde dizisi tuttu, Show fanı bi havalara girdi. :A

Hee kadın dizisi izleyeyim milletin içinde. :A

Aman bir İçerde dizisi tuttu, Show fanı bi havalara girdi. :A
Yaz başından beri kaç dizi tutturduk haberin var mı senin kanalının dizileri 1 reytingde kaldı. :A

aa evet orasıda var ama 2.sezonu final sezonu olur gibi tutsa bile çok tadını kaçırmazlar bence :F

aaa o bakımdan yani polis kıyafetleri yakışır aslında ama masa başı olursa daha sağlıklı olur sokağa çıkarsam zeyno gibi istanbulu birbirine katarım vlla huyumuzda benziyor zaten hahahah :F :F :F
rEXqAB.jpg
Masa başı da sıkıcı olu kız Aylin gibi olursun. .ss

Yaz başından beri kaç dizi tutturduk haberin var mı senin kanalının dizileri 1 reytingde kaldı. :A

Gülümse Yeter battı, Arkadaslar İyidir battı, cmt ve cuma ortalıkta yok. Çarşamba wefad. :A

Kanal D pazartesi ortalama, sali iyi, çarşamba wefad, perşembe bizde, cuma bizde, cmt ortalama, pazar yok. :A

Gülümse Yeter battı, Arkadaslar İyidir battı, cmt ve cuma ortalıkta yok. Çarşamba wefad. :A

Kanal D pazartesi ortalama, sali iyi, çarşamba wefad, perşembe bizde, cuma bizde, cmt ortalama, pazar yok. :A

sizide 2 yıldır kovmaya çalıştığınız arka sokaklar ayakta tutuyor ama :A :A :A

Gülümse Yeter Babam ve Ailesi'nden daha çok izleniyor ama o batık BA ortalama. :A Cumartesi İDE geliyor Cuma da gayet iyi zaten GGS gelince yine AB zirve yarışında olur. Hem ortalamada Kanal D'nin önündeyiz önemli olan da bu zaten. :A

sizide 2 yıldır kovmaya çalıştığınız arka sokaklar ayakta tutuyor ama :A :A :A
Aynen. :A

dizinin final sahnesi guzeldi. Iclale yazik oldu. Ask kazandi

Reklamdan sonra devam etti mi? En son vurulmayı izledim sonu mutlu bittiyse güzel. :D
bosuna ask kazandi demedim :) bizde o sahnede reklam girmedi :) Yigit ölmedi. öyle hissettirdiler taki Nur Damada elini uzatana kadar. gerci 3 ay sonra Nur hemen Fatihle evlenmezdi zaten

bosuna ask kazandi demedim :) bizde o sahnede reklam girmedi :) Yigit ölmedi. öyle hissettirdiler taki Nur Damada elini uzatana kadar. gerci 3 ay sonra Nur hemen Fatihle evlenmezdi zaten
Zaten Fatih ile Nur evlense izleyiciler bayağı tepki gösterirdi 59 bölüm yüzleri gülmedi mutlu sonu hakettiler. :)

olmamış sultan ortağım yer gök aşkta tüm konağı yakmıştı .ss
Nur Sultan'ın başını ezdi. :A

Ne zaman demiştin ya. :F

Niye dalga geçiyorsun ki bu dizi FGNS'den daha güçlü bir senaryoya sahipti Fatmagül'de bir şey yoktu ki klişe olaylar. :)

Evet eşi komaya giren adamın başka kadın ile aşk yaşaması eşinin uyanması çok orijinal.:A
FGSN sığ konuyu çok düzgün işleyip reyting rekorları kırdı.:bhr:

Evet eşi komaya giren adamın başka kadın ile aşk yaşaması eşinin uyanması çok orijinal.:A
FGSN sığ konuyu çok düzgün işleyip reyting rekorları kırdı.:bhr:
Mesajlarımı iyi oku orijinal demedim senaryosu güçlü dedim. 😉 Bak Asla Vazgeçmem'in aynı konusunu senin kanaldaki Bana Sevmeyi Anlat işliyor ama 1 reyting alıyor, önemli olan konu değil o konuya güçlü bir senaryo oluşturmak. :)

Fatma Gül'e gelince dediğimin arkasındayım tecavüze uğramış bir kızın hayata geri dönme çabası konu sağlam ama işleyişi zayıftı. :)