17 Haziran 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği - BÜYÜK FİNAL (Kanal D)

Oy: 5 55.6%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 33.3%
  • Gönülçelen (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Sihirli Annem (Star)

Oy: 1 11.1%
  • Kollama (STV)

• Şen Yuva - Tekrar (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Sihirli Annem' in bu reytinglere ineceğini Sihirli Annem başlamadan 4 hafta önce burada yazmıştım. :) SBT reytingleri Adını Feriha Koydum' u birinci göstermiş, bunun imkansız olduğu çok açık. :)

Sihirli Annem' in bu reytinglere ineceğini Sihirli Annem başlamadan 4 hafta önce burada yazmıştım. :) SBT reytingleri Adını Feriha Koydum' u birinci göstermiş, bunun imkansız olduğu çok açık. :)
Neden imkansız olsun ki :) SBT ölçümleri daha fazla kişiyle yapıyor (27bin) Biz AGB'nin sonuçlarına alıştığımız için SBT farklı geliyor :)

Neden imkansız olsun ki :) SBT ölçümleri daha fazla kişiyle yapıyor (27bin) Biz AGB'nin sonuçlarına alıştığımız için SBT farklı geliyor :)
Hanımın Çiftliği' nin final bölümünde geçilmesi bence imkansız. Diziyi hiç izlemeyenler bile finalde izledi. Adını Feriha Koydum çok popüler bir dizi değil. Tabi AGB' nin bazı sonuçlarını "ilginç" buluyordum, özellikle SBT' nin Fox TV sonuçlarını merakla bekliyorum. Ama ilk 10' un açıklanması yetersiz.

Hanımın Çiftliği' nin final bölümünde geçilmesi bence imkansız. Diziyi hiç izlemeyenler bile finalde izledi. Adını Feriha Koydum çok popüler bir dizi değil. Tabi AGB' nin bazı sonuçlarını "ilginç" buluyordum, özellikle SBT' nin Fox TV sonuçlarını merakla bekliyorum. Ama ilk 10' un açıklanması yetersiz.
Adını Feriha Koydum bence gayet popüler bir dizi. Son dönemin en popülerlerinden biri hatta :)

İlk 100 açıklanacakmış yakında, bekliyoruz :)

İnternette popüler, Küçük Sırlar gibi. Çünkü genelde internet kullanan çocuklar izliyor. Ben milyonlarca evde anne, baba ve çocukların oturup Adını Feriha Koydum izlediğini düşünmüyorum.
Her evde izlenmese ben epey izlendiğini düşünüyorum. Vahide Gördüm faktörü de var :)

sonuçlara iyi bakın iki katagoridede hanımın çiftliği lider 21.73 21.80 kendimizi kandırırız türkiyenin &40 bu finali izledi feriha koydum diğer bölümlere bakarak hanımın çiftliği liderliği hiç vermedi finaldede vermedi çeşitli Spekilasyonlara Girmeye Gerek yok ama dizi bittiği için adını feriha koydum bundan sonraki haftalarda reytinglerini artırarak 1.oacagını düsünüyorum

sonuçlara iyi bakın iki katagoridede hanımın çiftliği lider 21.73 21.80 kendimizi kandırırız türkiyenin &40 bu finali izledi feriha koydum diğer bölümlere bakarak hanımın çiftliği liderliği hiç vermedi finaldede vermedi çeşitli Spekilasyonlara Girmeye Gerek yok ama dizi bittiği için adını feriha koydum bundan sonraki haftalarda reytinglerini artırarak 1.oacagını düsünüyorum
%40'ının finali izlediğini nereden biliyorsun ki ? Elimizde buna dair en ufak bir kayıt yok :)

Adını Feriha Koydum gelecek hafta sezon finaliyle zirvede yer alacaktır. Ama gelecek sezon zirveyi koruması çok zor. Çünkü karşısına Kuzey Güney
gelecek...

Sadece Kuzey Güney değil Reiste gelecek hatta Iffet bile gelebilir.

Önümüzdeki haftada zirvede olamayabilir. Yanılmıyorsam Bihter Ziyagil' in ölümünün 1. yılında Aşk-ı Memnu tekrarı olacaktı.

Evet Aşkı Memnu tekrarı var cuma günü. Rahmetle anıyoruz bihteri 🙂

Ben izlemeyi düşünüyorum Aşkı Memnu'yu ama dizi 90 dakika ve Adını Feriha Koydum' un da 90 dakikalık özeti var. Farklı saatlerde başlayacak sanırım.

Bu yerli dizi Aşkı Memnu sanırım. :) Dizi 3 saat görünüyor, demek ki 1.5 saat kolaj, 1.5 saat final bölümü oynayacak.