Sihirli Annem' in bu reytinglere ineceğini Sihirli Annem başlamadan 4 hafta önce burada yazmıştım. SBT reytingleri Adını Feriha Koydum' u birinci göstermiş, bunun imkansız olduğu çok açık.
Neden imkansız olsun ki SBT ölçümleri daha fazla kişiyle yapıyor (27bin) Biz AGB'nin sonuçlarına alıştığımız için SBT farklı geliyorSihirli Annem' in bu reytinglere ineceğini Sihirli Annem başlamadan 4 hafta önce burada yazmıştım. SBT reytingleri Adını Feriha Koydum' u birinci göstermiş, bunun imkansız olduğu çok açık.
Hanımın Çiftliği' nin final bölümünde geçilmesi bence imkansız. Diziyi hiç izlemeyenler bile finalde izledi. Adını Feriha Koydum çok popüler bir dizi değil. Tabi AGB' nin bazı sonuçlarını "ilginç" buluyordum, özellikle SBT' nin Fox TV sonuçlarını merakla bekliyorum. Ama ilk 10' un açıklanması yetersiz.Neden imkansız olsun ki SBT ölçümleri daha fazla kişiyle yapıyor (27bin) Biz AGB'nin sonuçlarına alıştığımız için SBT farklı geliyor
Adını Feriha Koydum bence gayet popüler bir dizi. Son dönemin en popülerlerinden biri hattaHanımın Çiftliği' nin final bölümünde geçilmesi bence imkansız. Diziyi hiç izlemeyenler bile finalde izledi. Adını Feriha Koydum çok popüler bir dizi değil. Tabi AGB' nin bazı sonuçlarını "ilginç" buluyordum, özellikle SBT' nin Fox TV sonuçlarını merakla bekliyorum. Ama ilk 10' un açıklanması yetersiz.
Adını Feriha Koydum son zamanların en popüler dizisi...
Her evde izlenmese ben epey izlendiğini düşünüyorum. Vahide Gördüm faktörü de varİnternette popüler, Küçük Sırlar gibi. Çünkü genelde internet kullanan çocuklar izliyor. Ben milyonlarca evde anne, baba ve çocukların oturup Adını Feriha Koydum izlediğini düşünmüyorum.
%40'ının finali izlediğini nereden biliyorsun ki ? Elimizde buna dair en ufak bir kayıt yoksonuçlara iyi bakın iki katagoridede hanımın çiftliği lider 21.73 21.80 kendimizi kandırırız türkiyenin &40 bu finali izledi feriha koydum diğer bölümlere bakarak hanımın çiftliği liderliği hiç vermedi finaldede vermedi çeşitli Spekilasyonlara Girmeye Gerek yok ama dizi bittiği için adını feriha koydum bundan sonraki haftalarda reytinglerini artırarak 1.oacagını düsünüyorum
Kesin değil Aşk-ı Memnu'nun çıkacağı. Hanımın Çiftliği'nin final tekrarı da çıkabilir
- 20:00
Yerli Dizi (T)
- 23:00
Beyaz Show
Bu yerli dizi Aşkı Memnu sanırım. Dizi 3 saat görünüyor, demek ki 1.5 saat kolaj, 1.5 saat final bölümü oynayacak.