Teşekkürler konuyu açtığın için, hediyemi bekliyorum.Fav10'un başarılı co admini @Bully 55 binler kulübüne girmiş bulunmaktadır. Darısı 60 binlere olsun.
Uzun uzadıya yazacak şey çok ama sürekli klişe hallere bürünmek istemiyorum o sebeple bu bir tebrik mesajıdır kottirik pofuduk
Nice güzel mesajlara. Hediyeni PC'ye geçince atarım.
Saol abi, hani hediyem nerde kuru kuruya tebrik etmişin.ssTebrikler kardeşim, nice güzel mesajlara.
Teşekkürler, hediyemi de çok beğendim.Tebrikler, hediye olarak son günlerdeki en sevdiğim şarkılardan birini yolluyorum.
Saol abla, bekliyorum hediyemi@Bully canım kaanım yumucuğum tebrik ederim ablacım hediyelerin sonra gün
içinde göndercem
Ay pis senden hayırlı bir hediye gelse şaşardım zaten.ss İzlemedim tabii ki videoyu.sstebrikler melun bu da hediyen
Çok teşekkür ederim kardeşim benim hediyem de bir harika, inşallah.
Başka resim mi yoktu. Bu Bihterin öldüğü bölümdeki sahne ve buradaki gülümsemesi aslında acı çektiğinin kanıtı.🙁
Diziyi fazla detaylı izlemedim ama gülümsemesi güzel diye tercih ettim.Başka resim mi yoktu. Bu Bihterin öldüğü bölümdeki sahne ve buradaki gülümsemesi aslında acı çektiğinin kanıtı.🙁
Tebrikler bully vatana millete hayırlı olsun.
O gülücükte aslında mutlu değil orada ölüm planını yapıyor.Diziyi fazla detaylı izlemedim ama gülümsemesi güzel diye tercih ettim.
Yahu biliyorum nasıl bittiğini ama yüzündeki gülümseme bana çok tatlı gözüktü zaten vermek istediğim mesaj "gül" demekti yani altında yatan mana falan önemli değil.O gülücükte aslında mutlu değil orada ölüm planını yapıyor.
Banyodan çıktığı sahne. Behlülü arar ve intihar. Tüm Türkiye ekranlara kilitlenmiş bir vaziyette.
1:21:38 izle bak
Al sana hediye, gerci her hafta yiyiyorsundur. @denizz19Teşekkürler konuyu açtığın için, hediyemi bekliyorum.
Saol abi, hani hediyem nerde kuru kuruya tebrik etmişin.ss
Teşekkürler, hediyemi de çok beğendim.
Saol abla, bekliyorum hediyemi
Ay pis senden hayırlı bir hediye gelse şaşardım zaten.ss İzlemedim tabii ki videoyu.ss
Kaan benle küsmüş :ss
Onun göbek adı
Yine başa döndük desene Aktif bir Umut geçer de işte beni aylar sana çok şey kaybettirdiTebrik ederim Kaan. Vayy be binlerce fark ettin bana demek.
Teşekkür ederim abla, hediyelerim harika.
Valla inanır mısın yemeyeli 1 ay olmuştur, iyi hatırlattın en kısa zamanda gömmek lazım
Teşekkür ederim, özel bölüme falan hiç vakit ayıramam sen yeni sezondan haber ver bekle bekle bir hal olduk.ssTebrik ederim @Bully nice güzel mesajlara. Başarıların daim olsun. @Bully
Bu da dün yayınlanan ve belki izlemek isteyeceğim 2. sezon özel bölümü.
https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/bolumler/poyraz-karayel-2-sezon-yeni-baslayanlar-icin
Yeni fragmanı konuda paylaştım git ona bak. .ssYine başa döndük desene Aktif bir Umut geçer de işte beni aylar sana çok şey kaybettirdi
Valla inanır mısın yemeyeli 1 ay olmuştur, iyi hatırlattın en kısa zamanda gömmek lazım
Teşekkür ederim, özel bölüme falan hiç vakit ayıramam sen yeni sezondan haber ver bekle bekle bir hal olduk.ss