Eyvallah kardeşim, sağolasın. Kendine iyi bak, Survivor sana emanet ben yokken. Geldiğimde de buralarda ol.İnsallah hayirlisiyla askerligini yapip tekrar dönersin kardesim kendine iyi bak
Yörük olayını biliyormusun kanal d ye dava açacaklarmış eğer o dava açılırsa aydın doğan vazgeçmez o diziden teve2 ye atar şu krizi çözene kadar teve2 de yayınlanın derEyvallah kardeşim, sağolasın. Kendine iyi bak, Survivor sana emanet ben yokken. Geldiğimde de buralarda ol.
Reyiz Kanal D'me birşey olmaz. Davalar viz gelir, viriz gider.Yörük olayını biliyormusun kanal d ye dava açacaklarmış eğer o dava açılırsa aydın doğan vazgeçmez o diziden teve2 ye atar şu krizi çözene kadar teve2 de yayınlanın der
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kardeşim, sağolasın. Kendine çok iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle.Yolun açık olsun Allah'a emanet ol dönüşünü bekliyoruz.
Arka sokaklarlarla ilgili bir kriz Albay yüksel yörük Yörükler dava açacakmışReyiz Kanal D'me birşey olmaz. Davalar viz gelir, viriz gider.
la gitsene artık daha gıybetini yapıcaz @Çiğdem- çekirdek almaya gittiEyvallah kardeşim, sağolasın. Kendine çok iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle.
Gitmeden fragmanına bak büyük gönderme varAaaa laflara bak hele. Herkes gıybet yapar ama @Çiğdem- yapmaz. Güvenirim ona.
Gidiyorum, gidiyorum ama etmiyorum eyvallah...
Ben her zaman buradayim kardesim dönüsünü bekliyor olacagim bu sene Survivor izler miyim bilemiyorum ama emanetine her zaman sahip cikariz merak etmeEyvallah kardeşim, sağolasın. Kendine iyi bak, Survivor sana emanet ben yokken. Geldiğimde de buralarda ol.
Ondan bir şüphem yok dostum, sağolasın.Ben her zaman buradayim kardesim dönüsünü bekliyor olacagim bu sene Survivor izler miyim bilemiyorum ama emanetine her zaman sahip cikariz merak etme
Sen iste yeter cikariz tabii ki de kankamOndan bir şüphem yok dostum, sağolasın.
Kanal D'me sahip çık o zaman .ss
Canım arkadaşım hoşçakal.Ondan bir şüphem yok dostum, sağolasın.
Kanal D'me sahip çık o zaman .ss