Yinenereye gideceksindoğruyla eşkiya yarında çok geç gelicem
Tamam gece okurum ben zaten yeni reytinglerin sonuclarina da daha cok var zaten o zamana kadar ucururuz bu bölümü bu bölümün reytinglerini daha da artirmamiz lazim pompy iyi hazirlan19 gibi trafikle yada 18.30 gibi
Tamam diğer bölüm 7 reytingTamam gece okurum ben zaten yeni reytinglerin sonuclarina da daha cok var zaten o zamana kadar ucururuz bu bölümü bu bölümün reytinglerini daha da artirmamiz lazim pompy iyi hazirlan
Gecen bölüm 7 reyting mi almistinTamam diğer bölüm 7 reyting
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet iyi gecelerGecen bölüm 7 reyting mi almistin
Sana da, yarin görüsürüzEvet iyi geceler
Yoruma başlayabilirsin eve gidince duşa girecemSenin farkin bu iste
Yorula basladik zaten durmak yok hep devam bu altta paylastigin fragman miYoruma başlayabilirsin eve gidince duşa girecem
evet fragman fena yani 194.bölümün fragmanıYorula basladik zaten durmak yok hep devam bu altta paylastigin fragman mi
Daha bölümü okumadim okuyunca fragmana da bakarimevet fragman fena yani 194.bölümün fragmanı
BENCE BAŞLA fena bölüm bu 2 suikast var bu bölümdeDaha bölümü okumadim okuyunca fragmana da bakarim
Gece okurum daha zamanimiz var bu bölüm reytingler ucacak merak etmeBENCE BAŞLA fena bölüm bu 2 suikast var bu bölümde
bugün biraz riski yarın dersim saat10da reytingi açıklıcak kişinin huyu belli olmuyorGece okurum daha zamanimiz var bu bölüm reytingler ucacak merak etme