Yeni Diziyle Tarihe Hizmete Devam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,901
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlandığı ülkelerde reyting dışında da etkilerini göstermeye başladı.

Dizinin ilgiyle izlendiği Polonya'da dizinin yayıncısı TVP1 sponsporluğunda Özlem Kumrular'ın dönemle ilgili kitabı Lehçeye çevrildi ve satışa sunuldu.

Dizinin Kuzey Afrika'daki yayıncısı Nessma TV ise dizi ve dönemle ilgili ödüllü bilgi yarışması başlattı. Kanalın 5.2 milyonluk facebook sayfasından duyurulan yarışmaya ilgi yoğun.
14492433_10154219751147795_6674702369460545283_n.jpg c00abc67c71bd5a0a98016e52444.1000.jpg

@Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @ozgur2113 @Forumdash @gizem ak @Aserat @HarzeM @Maskeli Fedai

kösem avrupada bukadar ilgi gördüyse türkiyede neden olmadı acaba :F

Yaaa bu cocuk neden böyle @mrt-06 :A Reyting sayfasında İçerde'yi savunurken @denizz19 'a yorum yaparken örnek gösterdim gitmiş hemen my haberi açmiş :A

Yaaa bu cocuk neden böyle @mrt-06 :A Reyting sayfasında İçerde'yi savunurken @denizz19 'a yorum yaparken örnek gösterdim gitmiş hemen my haberi açmiş :A
konuyu inceledim sanki yine avrupa ülkeleri sandım ozaman dünya ülkeleri diyeyim kısaca yabancı ülkeler oldumu :A
Sabah bir postumda Emre'nin neden böyle olduğunu açıklamıştım. :A Buyrun;

Sen gözümden düştün Deniz bizi karşımıza alarak Macun'dan medet umdun. Bak gör sana ne entrikalar yapacam. :A En son bizi karşımıza alan @xemrexxx bak şimdi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde @sokak sanati ve @Aserat ile birlikte tedavi görüyor. :A

Şuan kaldığı odadan yazıyor, ne diyelim acil şifalar!

ne alakası var :F araştır bul uydurma mı :F
ay neyse sen de kara sevda yunanistanda ilgi görüyor haberi açsana karadayı için açmıştınız dergi kapaklarına bakıp :F
Ekli dosyayı görüntüle 52189
Kara Sevda ilk 10a girsin önce :F Karadayı giriyordu :A İçerde satılmaya başlasın hele bi gör ks haberlerini o zaman açarım :A

My pzt mi olacak :A @xemrexxx :X:X:X