Sultanlarımız Sosyal Medyada

Öyle ama. Ankaradan bi sağlam normal arkadaşım olmadı. @Yiğitt hariç.:A Hee birde @Amoureux sende ankaralıydın Di mi. Senide sayalım normalden.:A
Söylediğin üç kişi de normal insanlar değil. :A

Klişe olacak ama herkes uçurumdan atlıyor diye Meryemin de mi atlayacak. Yapan var diye bu doğru bir şey anlamına gelmiyor, kesinlikle desteklemiyorum bu gösterdiğin üç kişiyi de ayrı ayrı kınıyorum. :) Mesela Demet Akalın da çocuğunun ilk fotolarını parayla gazetecilere satmış arada fark yok işte böyle mahsun canlılar üzerinden reklamın hiçbir türlüsünü desteklemiyorum.

Klişe olacak ama herkes uçurumdan atlıyor diye Meryemin de mi atlayacak. Yapan var diye bu doğru bir şey anlamına gelmiyor, kesinlikle desteklemiyorum bu gösterdiğin üç kişiyi de ayrı ayrı kınıyorum. :) Mesela Demet Akalın da çocuğunun ilk fotolarını parayla gazetecilere satmış arada fark yok işte böyle mahsun canlılar üzerinden reklamın hiçbir türlüsünü desteklemiyorum.

3. kişi.(b) @Amoureux bence çok normal biri.:A

3. kişi.(b) @Amoureux bence çok normal biri.:A

meryoşum moskovada @Maskeli Fedai nin tayyip amcasının düzeltemediği ilişkileri düzletiyor:A @cookies @vadikızı @Çiğdem- @eskici @Forumdash @mrt-06 @sokak snaati @gizem ak
CvOFrMzWIAA7zKZ.jpg