Damien Duff
Süper Favori Üye
Tamam yaparım asude yapıcakYap gitsin.
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam yaparım asude yapıcakYap gitsin.
Etiketlersin beni.Tamam yaparım asude yapıcak
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komediye çevirdim zatenEtiketlersin beni.
evet biraz yorumda buraya getirelim @mrt-06 @Yiğitt in @xemrexxx olayında itirafı çok doğru emre bizi ekliyorsa zaten bize laf atarak ekliyor bizde ona alf atarz ayrıca beğeni için yapıyor diyenler ben beğeni atmam ben güler geçerim
@Yiğitt in gizli hayranı var bu arada sanırım 2 haftadır övgüler geliyor çocuğa yok sakinleşmiş yok o olmazsa olmaz
@Bully kaanada buzdolabı demişler
Benim gibi sıcacık, dost canlısı, sempatik ve sevecen birisine soğuk diyeni kınıyorum. ss Ya da biri benle dalga geçmiş kimse artık.evet biraz yorumda buraya getirelim @mrt-06 @Yiğitt in @xemrexxx olayında itirafı çok doğru emre bizi ekliyorsa zaten bize laf atarak ekliyor bizde ona alf atarz ayrıca beğeni için yapıyor diyenler ben beğeni atmam ben güler geçerim
@Yiğitt in gizli hayranı var bu arada sanırım 2 haftadır övgüler geliyor çocuğa yok sakinleşmiş yok o olmazsa olmaz
@Bully kaanada buzdolabı demişler
hahah aa vlla şeye bakmadım kutucuğa kim kimi yazmış demiştinizde pek incelemedim sen övüyorsun demek yiğiti paraylaNe gizlisi kız ben yazdım. Zorla yazdırdı.
Benim gibi sıcacık, dost canlısı, sempatik ve sevecen birisine soğuk diyeni kınıyorum. ss Ya da biri benle dalga geçmiş kimse artık.
bizim gruba bir saldırı var farkındamısınız bizim bir oturup masa toplantısı yapma vaktimiz gelmişBenim gibi sıcacık, dost canlısı, sempatik ve sevecen birisine soğuk diyeni kınıyorum. ss Ya da biri benle dalga geçmiş kimse artık.
Saol ablacım çok üzdüler beni bakma böyle güldüğüme utanmasam ağlayacam yani baksana @Çiğdem- in de diline düştük buzdolabı falan diyor. ssayy kimmiş sana soğuk diyen gelsin benle konuşsun birde kaanın neresi
soğuk bee
Saol ablacım çok üzdüler beni bakma böyle güldüğüme utanmasam ağlayacam yani baksana @Çiğdem- in de diline düştük buzdolabı falan diyor. ss
Buzdolabı lakabın hayırlı olsun benceee sana itiraf gelmez sanıyordun değilmi hemde ne itiraf ayollSaol ablacım çok üzdüler beni bakma böyle güldüğüme utanmasam ağlayacam yani baksana @Çiğdem- in de diline düştük buzdolabı falan diyor. ss
Senin gibi ikiyüzlü olmaktansa buzdolabı olmak iyidir. Ben itirafın yalancısıyım.Buzdolabı lakabın hayırlı olsun benceee sana itiraf gelmez sanıyordun değilmi hemde ne itiraf ayoll
bana sana atacana bile böyle itiraflar gelirken yiğitin övülmesi bana tuhaf geliyor atacan beyin oyunlarımı desekSenin gibi ikiyüzlü olmaktansa buzdolabı olmak iyidir. Ben itirafın yalancısıyım.
Öven de @sokak sanati yani cidden bu terste bir işlik var.bana sana atacana bile böyle itiraflar gelirken yiğitin övülmesi bana tuhaf geliyor atacan beyin oyunlarımı desek
belki bize o lafları edende onlardır bu programa güvenim azalmaya basladı aaÖven de @sokak sanati yani cidden bu terste bir işlik var.
Aynen bunlar bize oynamışlar belli ki en iyisi biz terk edelim grubu ayrı bir grupçuk kuralımbelki bize o lafları edende onlardır bu programa güvenim azalmaya basladı aa
gurubun kurucuları bizdik zaten doğru söyledin vllaAynen bunlar bize oynamışlar belli ki en iyisi biz terk edelim grubu ayrı bir grupçuk kuralım
Geçen haftaya göre güzel. bu hafta millet daha çok vurup kırmış ama birde itirafların romantik kısmı varBeğendin mi? 😱 Eci bücü derken yine "tırt" anlamında mı yoksa.