Gelecek bölümlerde öyle bir ilerleyeceğim ki ağzınız açık kalacak. Bunlar geçiş bölümleri ama 1-2 hafta sonra hızından şok olacaksınız.Geçen bölümün üstüne pek bir şey katılmamış. Dizi tıkanmaya başladı sanki ilerletmekten korkar oldun be @Aserat
Yani Melek'in Selim'e vurulmasından başka bir şey göremedik Beğenmedim bu bölümü
Laf üretme senaryo üretGelecek bölümlerde öyle bir ilerleyeceğim ki ağzınız açık kalacak. Bunlar geçiş bölümleri ama 1-2 hafta sonra hızından şok olacaksınız.
Zaten üretiyorum ve hayran kalacağınız garanti.Laf üretme senaryo üret
Arkadaşlar İyidir setine gitme şansı yakalarsın belki yorum yapZaten üretiyorum ve hayran kalacağınız garanti.
Geç bir cevap olacak ama zaten yapsaydım bile yoğunluk yüzünden gidemezdim.Arkadaşlar İyidir setine gitme şansı yakalarsın belki yorum yap
Bana kısmetmişGeç bir cevap olacak ama zaten yapsaydım bile yoğunluk yüzünden gidemezdim.
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Zaten bu puanlardan sonra okumaman abes kaçardı. Hem yeni bölüm daha iyi olacak.İdare eder bir bölümdü.
Emre Çiğdem'e aşık olmaya başladı burası tamam ama aynı bölümde Deniz'in ilk görüşte Özge'ye, Melek'in de ilk görüşte Selim'e vurulması çok klişe olmuş.
Sonu de heyecanlı bitmiş denilebilir, Iraz bakalım neler yapacak Çiğdem'e. ss
Emeğine sağlık @Aserat
Sadece sezona ufak bir ara verdik ve yeni bölümlerimizle yakında döneceğiz.
Sadece sezona ufak bir ara verdik ve yeni bölümlerimizle yakında döneceğiz.