HHAHHA AA BUNU BİLİYORUM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI OLMUŞ
neticede ben bir markayım bulurum bu arada ejderhayı giresuna yolladımemre sen bunları nerden buluyon yaa
hahaha aa çıkmam balkına kesinlikle erçi cam balkoon bizim balkonumuz birşey yapamazneticede ben bir markayım bulurum bu arada ejderhayı giresuna yolladım
hahaha aa çıkmam balkına kesinlikle erçi cam balkoon bizim balkonumuz birşey yapamaz
ejderha diyorum sen balkon diyosun@destere duymasınnn
hahaha aa çıkmam balkına kesinlikle erçi cam balkoon bizim balkonumuz birşey yapamaz
hünkar bunu beğendi @cookies @vadikızı @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @Forumdash @eskici@destere duymasınnn
Olmamisi hakettin espriyi yapmayi birak trollden devam et bence
HHAHHA AA BUNU BİLİYORUM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI OLMUŞ
emre sen bunları nerden buluyon yaa
destereyi buldum @cookies @Aserat @mrt-06 @ForumdashOlmamisi hakettin espriyi yapmayi birak trollden devam et bence
Biz buna edebiyatta mrt tarzı tasvirli anlatış diyoruz gardaşım. Canlanması çok normal. 😎Bütün bölüm gözümde canlandı... @mrt-06 Ben de arada nostalji yapıyorum, güzel oluyor.
yok artık 😱 yılmaz şahin resmen çökertti hürremi kötü gösterdi.ssPargalı zehirli lokum tabağını Hürrem'e verdi Hürrem bağırarak ağlıyor. Ne güzel sahne yazmış rahmetli Meral Okay. @xemrexxx
Zaten Hürrem'i şişiren de Yılmaz Şahin'di. .ss