evet izdivaç programı sunuyorsunDizide ki Yusuf ben miyim
Baska is bulamadin mi bana yaevet izdivaç programı sunuyorsun
atacan verdi sana o işiBaska is bulamadin mi bana ya
evet atacan reytingin olduğu için sana izdivaç programı sundurur diye hayal ettimSenaryoyu sen yazmiyor musun
İyi bakalim beni öldürme amaevet atacan reytingin olduğu için sana izdivaç programı sundurur diye hayal ettim
tamam hepiniz hastahanedeydiniz o hastahanede bazuka patladıİyi bakalim beni öldürme ama
Ölecek miyiz pekitamam hepiniz hastahanedeydiniz o hastahanede bazuka patladı
Bütün kanalın düşmanı kovuldu diye faik müdür fettuhlahçı diye itiraf attı ama delil yok hapse attı mit kaçırdı ama ardından ellerinden kaçırdı mit@xemrexxx melunu düsmanim mi benim
Melunluk yapmisBütün kanalın düşmanı kovuldu diye faik müdür fettuhlahçı diye itiraf attı ama delil yok hapse attı mit kaçırdı ama ardından ellerinden kaçırdı mit
Orda faik müdür ve kanalını maskeli kebapçıya kebap yaptıracaktı maskeli darbeci planını bozdu hastahaneye bazuka atıpMelunluk yapmis
İyi yapmis maskeliOrda faik müdür ve kanalını maskeli kebapçıya kebap yaptıracaktı maskeli darbeci planını bozdu hastahaneye bazuka atıp
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama adam darbeci ve hedef sizsiniz kanalı ele geçirip Fethullahçılık propagandası yapıcak ve sizin hastahane ye bazukayla saldırdı oda @xemrexxx te ölmemek için kaçtıİyi yapmis maskeli
Olsun Emre melununu püskürtmüs sonra biz ona gerekeni yapariz yine yani o da düsmanimiz tabii ki deAma adam darbeci ve hedef sizsiniz kanalı ele geçirip Fethullahçılık propagandası yapıcak ve sizin hastahane ye bazukayla saldırdı oda @xemrexxx te ölmemek için kaçtı
O polisin işi zaten zaten PeşindelerOlsun Emre melununu püskürtmüs sonra biz ona gerekeni yapariz yine yani o da düsmanimiz tabii ki de