Sen neden kapali isliyorsunevet arka sokaklar açık saçık işliyor ben üstü kapalı kanalın adını trt yapmadım fav10 yaptım
Sen neden kapali isliyorsunevet arka sokaklar açık saçık işliyor ben üstü kapalı kanalın adını trt yapmadım fav10 yaptım
ohalden dolayı burdaSen neden kapali isliyorsun
Ne olmus Lacivert'elacivertin yayınlanması için halkın polisini bekliyor ama artık hal ettim işi en fazla denizin dizisine reyting kaptırıyorum @eskici
ohalden dolayı burda
evet biliyorumda lacivert varken hep üç reyting alıyorum o yokten 4 reyting alıyorum forumda daha önce başıma geldi sihirli annem fairy revolotionda ben devleti savunacak senaryo hazırlıyorum devleti kötülüyorsun diyorNe olmus Lacivert'e
Ohalden sana zarar gelmez ne olacak yani yanlis bir sey anlatmazsan tabi
Kim diyor onu merak etme yine 4 reyting aldiririz sanaevet biliyorumda lacivert varken hep üç reyting alıyorum o yokten 4 reyting alıyorum forumda daha önce başıma geldi sihirli annem fairy revolotionda ben devleti savunacak senaryo hazırlıyorum devleti kötülüyorsun diyor
bende lacivertten kaçırdım eski reytingim 10 du ab de totalde 9 sihirli annem isede Total 8 ab 5 .25 tiKim diyor onu merak etme yine 4 reyting aldiririz sana
Baya düsürmüssün reytingleribende lacivertten kaçırdım eski reytingim 10 du ab de totalde 9 sihirli annem isede Total 8 ab 5 .25 ti
10 reyting 12 reytingle ilk ikiyi kaplardı
evet boykottan kaynanıyor devleti kötülüyormuşum ben oyüzden boykot yaptılarBaya düsürmüssün reytingleri
Kim yaptievet boykottan kaynanıyor devleti kötülüyormuşum ben oyüzden boykot yaptılar
Ondan sonra kimse okumadi mi diziyimaskeli fedaiyle polat şaşmaz
pek fazla değil yani benim üniversiteden hoşlandığım kızı etkilemek için dizilerin üstünde olmam lazım başarılı erkeklerden hoşlanıyor ama ben senarist olduğumda yapıcağım tek şey bir siyasetçiden destek almam lazım Bana urfalı arkadaşım yardım eder oda siyaset fakültesinde okuyor ama ankarada kızdan destek alamam kızarOndan sonra kimse okumadi mi diziyi
Anladim ama yine okuyanlar varpek fazla değil yani benim üniversiteden hoşlandığım kızı etkilemek için dizilerin üstünde olmam lazım başarılı erkeklerden hoşlanıyor ama ben senarist olduğumda yapıcağım tek şey bir siyasetçiden destek almam lazım Bana urfalı arkadaşım yardım eder oda siyaset fakültesinde okuyor ama ankarada kızdan destek alamam kızar
evet keşke destere olsa oda senin gibi dahada uçurur bilmece çözmeye çalışıyorAnladim ama yine okuyanlar var
Bilmece derkenevet keşke destere olsa oda senin gibi dahada uçurur bilmece çözmeye çalışıyor
benim senaryolarım destere için bilmeceBilmece derken
Vaayy güzelmisbenim senaryolarım destere için bilmece
Arada bir geliyor sonra tekrar kayboluyor bende anlamadim
anladım biraz garipArada bir geliyor sonra tekrar kayboluyor bende anlamadim