Budefa seni Kebap yapcaktı emre hannibaloğlu yani @xemrexxxÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUZ VLLA ESKİDEN GÖMÜYORLARDI BİZİSONRA TOPRAKTAN ÇIKIYORDUK ESKİYE ORANLA SON 1 YILDIR BİRAZ DÜZELME VAR YİNEDE
Yok unutmadim da gece erken cikmam gerekti okuyamadim ama simdi okudum güzel olmus@eskici unuttunmu
ne oldu sendemi polis çevirmesinden dolayı trafiğe takıldınYok unutmadim da gece erken cikmam gerekti okuyamadim ama simdi okudum güzel olmus
Yok ondan degil kimin basina gelmis ki bu olayne oldu sendemi polis çevirmesinden dolayı trafiğe takıldın
ben polis çevirmesinden 2 saatte geldim eve 4 kişiye ayrı sadece tek polis bakmış ayrı ayrıYok ondan degil kimin basina gelmis ki bu olay
Fragmanda güzel baya olaylar olacak gibi yine@eskici fragmana nediyorsun
ben polis çevirmesinden 2 saatte geldim eve 4 kişiye ayrı sadece tek polis bakmış ayrı ayrı
anladım ama o darbeciyle sınıf arkadaşıymış bizim lider eskiden milliyette yazıyorduFragmanda güzel baya olaylar olacak gibi yine
Beyaz Show'a gönderme yapmışsın, bu sefer anladım galiba.
fena olucak mangal partisinde rıza babanın evine saldırı yani suikast olucak 412.Bölümde bendede olucak ama 194 te olucakZaten hep saldiri oluyor
evet fragmana nediyorsun @sürgünümBeyaz Show'a gönderme yapmışsın, bu sefer anladım galiba.
Sen Arka Sokaklar'la ayni senaryoyu mu yaziyorsunfena olucak mangal partisinde rıza babanın evine saldırı yani suikast olucak 412.Bölümde bendede olucak ama 194 te olucak
evet fragmana nediyorsun @sürgünüm
Kanalın kendi jenerikleri değil mi? Senlik bir durum yok ki ortada.fena olucak mangal partisinde rıza babanın evine saldırı yani suikast olucak 412.Bölümde bendede olucak ama 194 te olucak
evet fragmana nediyorsun @sürgünüm
arka sokakların uyarlaması bu öyle başlatmıştım üç yıl önceSen Arka Sokaklar'la ayni senaryoyu mu yaziyorsun
Hee anladimarka sokakların uyarlaması bu öyle başlatmıştım üç yıl önce
193.bölüm fragmanı kısmından dedim Amerika büyük elçisi maskeli darbeciye emir verip rusya büyük elçisini istanbul sınırında patlatmak ve Türkiyeyle rusya arasında diplomatik kriz çıkarmakKanalın kendi jenerikleri değil mi? Senlik bir durum yok ki ortada.
bir format değiştiririm dedim 15 temmuz oldu işlediğim konu osmanlı darbesiydiHee anladim
Farkettim 15 temmuz konusuna göndermeler yapmissin biraz193.bölüm fragmanı kısmından dedim Amerika büyük elçisi maskeli darbeciye emir verip rusya büyük elçisini istanbul sınırında patlatmak ve Türkiyeyle rusya arasında diplomatik kriz çıkarmak
bir format değiştiririm dedim 15 temmuz oldu işlediğim konu osmanlı darbesiydi
evet arka sokaklar açık saçık işliyor ben üstü kapalı kanalın adını trt yapmadım fav10 yaptımFarkettim 15 temmuz konusuna göndermeler yapmissin biraz