Damien Duff
Favori Üye
tahminim 4 5 gibi olur
tahminim 4 5 gibi olur
biraz zor eskisinden zor mesaja bağlı olduğu içinHiç6-7 alamaz mı
Peki ben kaç alırım total ve AB de hesaplama yöntemi söyle bende hesaplıyımbiraz zor eskisinden zor mesaja bağlı olduğu için
aseratın hesaplaması her gün değiştiyi için abde yüksek alırsın ağır ab olursunPeki ben kaç alırım total ve AB de hesaplama yöntemi söyle bende hesaplıyım
Valla 5+aldığı sürece devam eder yani Zaman'la 6 küfürlere yükselir ama aşk kolay kolay başlamayacak zaten o Zaman düşüşe geçer hemen Bi 15-20 bölüm den önce aşk olmayacakaseratın hesaplaması her gün değiştiyi için abde yüksek alırsın ağır ab olursun
küfür yasak banlanırsın örneğin cookies varValla 5+aldığı sürece devam eder yani Zaman'la 6 küfürlere yükselir ama aşk kolay kolay başlamayacak zaten o Zaman düşüşe geçer hemen Bi 15-20 bölüm den önce aşk olmayacak
@MayısKralı Nasıl buldun
Yok küfür yok valla bu dizi sence kaç bölüm iyi giderküfür yasak banlanırsın örneğin cookies var
100 de kaçGüzel beğendim @Seviyor sevmiyor
95Yok küfür yok valla bu dizi sence kaç bölüm iyi gider
100 de kaç
Selamın aleyküm hoca her pazartesi ve perşembe benim polisye dizi var "umut sokakları " okur musun ?Diziyi çok merak ettim bakalım okuycam şimdi
Dediğin oranları aldıkaseratın hesaplaması her gün değiştiyi için abde yüksek alırsın ağır ab olursun