Cem Yılmaz'dan Ünlü Oyuncuya Teklif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,039
Puanı
1,061
Cem Yılmaz'ın A.R.O.G. ve G.O.R.A filmlerinin devamı niteliğinde olan Arif ve 216 filminin kadın başrolü belirlendi.

Başrollerinde Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in yer alacağı film için Meryem Uzerli'ye teklif götürüldü. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ağabeyi Can Yılmaz ve Zafer Algöz geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitti. Burada çekimler için mekan bakan ekip, Cem Yılmaz'ın Ozan Güven aracılığıyla tanıştığı Meryem Uzerli'ye de teklif götürdü. Çekimlerin bir kısmının Almanya'da yapılacak olması nedeniyle Uzerli'nin teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Filmin 2017 ilkbaharında vizyona girmesi bekleniyor.
Meryem-Uzerli-6-758x426.jpg
477.jpg

@Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @Aserat @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @destere @MayısKralı @eskici @sürgünüm @gizem ak @denizz19

Cem Yılmaz son zamanlarda çok bozdu bence hiç iyi film çıkaramıyor Meryemi alırsa intihar eder son filmi olur bence :A :A :A

Cem Yılmaz son zamanlarda çok bozdu bence hiç iyi film çıkaramıyor Meryemi alırsa intihar eder son filmi olur bence :A :A :A
sus kız sen bnm hain planlarımı bozma bu filmde meryoşun komedideki yeteneğini görecek olan gülse birselle görüşüp meryoşla demet güle dizi yaptırıcam dün @mrt-06 ye da dedim:A

Demin Pazar Sürprizi'nde Cem Yılmaz size film teklifi etti mi diye sordular, Meryem ise "BEN ÖYLE BİR ŞEY BİLMİYORUM" yanıtını verdi. @xemrexxx

demekle olmuyor kanıt pliiz videosunu alalım :A ayrıca cem yılmaz ebru şallıyla da ilişkim yok demiş ama ebru şallı hayırlı olsun diyenlere teşekkür ediyordu güvenilir kaynak değil zaten :A @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash
Videoyu koyduğumda kilitleyeceğim, birinci ağızdan yalanlama geldi ısrar etmen saçma. :D

video gelsin sen o zaman derdine yan.:A Meryem bildiğin işsiz kalmış. Ayy bi rol teklif edeni yok. Hem eşkıya hem Cem. Tokat gibi valla.:A
eşkiyayı meryoş bırakmıl haberi okumadın mı :A gerçi ben doğru olduğunu düşünmüyorum şu an için:A ayrıca endemol ve O3 ün teklifleri hala devam ediyor sen derdine yan:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...