"Bir Fırtına Tuttu Bizi" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi "Bir Fırtına Tuttu Bizi"nin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Mesut Akusta ve Onur Saylak'ın yer aldığı dizi 3 Kasım Perşembe günü yayın hayatına başlayacak.

Dizinin başlamasıyla "Bodrum Masalı" dizisinin gün değiştireceği netleşti.

"Bir Fırtına Tuttu Bizi" ilk bölümüyle 3 Kasım Perşembe günü 20.00'da Kanal D'de!

Fragman görseydik keşke. Çok acele bir karar bence. Bodrum Masalı Perşembe riskini kaldırır.
Ama bu dizi perşembeye ambargo koyar o boşlukta o ayrı.:D

Daha tanıtım çıkmadan yayın tarihinin belli olması biraz abes olmuş. Kaldı ki yanlış da olabilir çünkü kanal yönetimi başarılı olduğu takdirde Bodrum Masalı'nın gününü değiştirmeyeceğini söylemişti. Gerçi benim için uygun bir tarih ama emin olamadım. Yine de 7-8 reyting alma ihtimali çok yüksek.

Kanal D nin beynini kusa taksan ters ucar o kadar söylüyorum bu dizi tutmayacak rezil olacaklar o zaman görecem ben bunlari :D

kız @Çiğdem- yalnız total d bu diziye güvenip senin neco oğlanı kovdu bakalım kaç alacak gerçi sen çoktan ibreyi @mrt-06 nın şovuna kırdın perşembe akşamları için:A

Daha 1 ay var, Bodrum Masalı'nın durumuna göre karar verecekler bence daha kesinliği yoktur, Bodrum Masalı beklentilerin üstünde gidiyor şimdilik yerinden etmek saçma olur.

Daha 1 ay var, Bodrum Masalı'nın durumuna göre karar verecekler bence daha kesinliği yoktur, Bodrum Masalı beklentilerin üstünde gidiyor şimdilik yerinden etmek saçma olur.
pazartesi tutarsa babam ve ailesi
salı hayat şarkısı
çarşamba poyraz karayel
cuma arka sokaklar

başka yer mi var:D

kız @Çiğdem- yalnız total d bu diziye güvenip senin neco oğlanı kovdu bakalım kaç alacak gerçi sen çoktan ibreyi @mrt-06 nın şovuna kırdın perşembe akşamları için:A
dizinin isminin değiştiğini şuan öğrendim bu dizi ismini görüyordumda konuya girmiyordum meğerse vatan haiinymiş 😱

bodrum masalı zaten son 2 bölümdür düşüşte havalar soğutukça düşmeye basladı kış ayında hiçbir şansı yok kanal d halitlerin dizisini pazartesiye koymaz içerde var @Bully geçen gün yüksek sosyete şutlanıcak diyordu kendileri şutlanıyor hahah :A

dizinin isminin değiştiğini şuan öğrendim bu dizi ismini görüyordumda konuya girmiyordum meğerse vatan haiinymiş 😱

bodrum masalı zaten son 2 bölümdür düşüşte havalar soğutukça düşmeye basladı kış ayında hiçbir şansı yok kanal d halitlerin dizisini pazartesiye koymaz içerde var @Bully geçen gün yüksek sosyete şutlanıcak diyordu kendileri şutlanıyor hahah :A
Kıskanma senin diziyi geçiyoruz diye. :A Nasılsa Yüksek Sosyete de hafta sonuna şutlanacak, Star Kıvanç ve Cansu'nun dizilerini hafta içi yayınlanmak isteyecektir. :A

Kısa zaman sonra Perşembe'nin yayın akışı tamamen değişecek gibi. :D

pazartesi tutarsa babam ve ailesi
salı hayat şarkısı
çarşamba poyraz karayel
cuma arka sokaklar

başka yer mi var:D
Pazartesi, Çarşamba'nın kesinliği yok ki, şuan kanalın en çok izlenen 2 işinden birisi Bodrum Masalı, gününü değiştirecek lükste değil. :D

Bodrum Masalı şuan gayet iyi gidiyor. Kanal D böyle bir hamle yaparsa mantıksız olur bence. Gerçi daha 1 ay var Bodrum Masalı (zannetmiyorum ama) düşebilir.

Pazartesi yayınlanan Babam ve Ailesi yayından kaldırılıp yerine Bir Fırtına Tuttu Bizi denenebilir bence. Bodrum Masalı'nın gününü değiştirmektense daha mantıklı bir hamle olmuş olur. :)

Bence daha buna karar vermek için çok erken. Fakat bana kalırsa tuhaf ama en mantıklısı perşembe olabilir çünkü Kanal D'nin toplam sezon için şuanlık sekiz tane dizi var.
Pazartesi: Babam ve Ailesi
Salı: Hayat Şarkısı
Çarşamba: Poyraz Karayel
Perşembe: Bodrum Masalı
Cuma: Arka Sokaklar
Cumartesi: Tatlı Intikam
Pazar: Altınsoylar
+ Bir Fırtına Tuttu Bizi
Şimdi bu tabloya baktığımızda bence eger yayından kalkma durumu olacaksa kanal için en zayıf halka şuan için Tatlı Intikam. Bir ay içerisinde Tatlı Intikam'ın kalkması sonucu cumartesi günü için en uygun dizi Bodrum Masalı ki bence Bodrum Masalı cumartesi zirveyi alır ve oranlarında düşme olmaz. Bunun sonucu perşembede boşalan yere Bir Fırtına Tuttu Bizi dizisi gelir ve o da perşembe zirve şansıyla yayın hayatına başlar.
Diğer seçeneklere bakacak olursak Pazartesi Babam ve Ailesi dizisinin reytinglerinin artmaması durumunda güçlü rakiplerine rağmen Bir Fırtına Tuttu Bizi pazartesiye gelebilir fakat ben Babam ve Ailesinin Kanal D'yi pazartesi için memnun edecek reytingler alacağına inanıyorum. Pazartesindense Çarşamba günü yayında olan Poyraz Karayel'in alacağı reytingler daha mühim falat Poyraz Karayel'in kanallın eski dizilerinden olduğundan hemen harcayacağını düşünmediğimden, Altınsoyların tuttuğunu düşünerek aşağıdaki tablonun Kanal D'nin yayın akışı olacağı inancındayım.

Pazartesi: Babam ve Ailesi - Okan B.
Salı: Hayat Şarkısı - Okan B.
Çarşamba: Poyraz Karayel - Okan B.
Perşembe: Bir Fırtına Tuttu Bizi -Okan B.
Cuma: Arka Sokaklar - Beyaz Show
Cumartesi: Bodrum Masalı - Kısmetse O.
Pazar: Altınsoylar - Kısmetse O.

Benim tek tahmin edemediğim Ben Bilmem Eşim Bilir Final gecesi hangi gun olacak. Belki haftasonu haber öncesi olabilir.

haberin dogru olduguna inanmiyorum

haberin dogru olduguna inanmiyorum

Bodrum Masalı şuan gayet iyi gidiyor. Kanal D böyle bir hamle yaparsa mantıksız olur bence. Gerçi daha 1 ay var Bodrum Masalı (zannetmiyorum ama) düşebilir.

Pazartesi yayınlanan Babam ve Ailesi yayından kaldırılıp yerine Bir Fırtına Tuttu Bizi denenebilir bence. Bodrum Masalı'nın gününü değiştirmektense daha mantıklı bir hamle olmuş olur. :)
Pazartesi harcanabilir halitn dizisi ama perşembe süper gidebilir mantıklı yani :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking